Η κατάσταση ξεκαθάρισε απόλυτα απόψε στους ομίλους 1-4, καθώς πλέον έγιναν γνωστές οι ομάδες που προκρίθηκαν στο Top 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτές είναι οι Πόρτο, Παρί Σεν Ζερμέν (1ος όμιλος), Σάλκε, Άρσεναλ (2ος), Μάλαγα, Μίλαν (3ος) και Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ρεάλ Μαδρίτης (4ος).

1ος όμιλος

Στον 1ο όμιλο στο «Ντραγκάο» η Πόρτο νίκησε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 3-0, ενώ την ίδια ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν περνούσε από το Κίεβο με 2-0 επί της άλλης Ντιναμό του ομίλου.

Πόρτο – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-0

Ντινάμο Κιέβου – Παρί ΣΖ 0-2

2ος όμιλος

Στο «Εμιρέιτς» η αντίσταση της Μονπελιέ διήρκεσε μόνο για το πρώτο ημίχρονο, καθώς στην επανάληψη οι «κανονιέρηδες«» επέβαλαν το ρυθμό τους και επικράτησαν σχετικά εύκολα με σκορ 2-0, με τους Λονδρέζους να συνεχίζουν στην επόμενη φάση.Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στη Γερμανία απέναντι στη Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου χάνοντας και τις όποιες ελπίδες για να συνεχίζει στην φάση των 16. Οι Γερμανοί επιβλήθηκαν των Πειραιωτών με 1-0, με τους τελευταίους να συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σάλκε – Ολυμπιακός 1-0

Άρσεναλ – Μονπελιέ 2-0

3ος όμιλος

Στον 3ο όμιλο, η Ζενίτ παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Μάλαγα στην Αγία Πετρούπολη. Η ομάδα-έκπληξη της διοργάνωσης, η οποία στους προκριματικούς απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, προηγήθηκε 2-0 με τους πρωταθλητές Ρωσίας να ισοφαρίζουν στο 86΄ αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς μερικές ώρες αργότερα η Μίλαν νίκησε στο Βέλγιο την Άντερλεχτ με σκορ 3-1 και άφησε την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι εκτός θεσμού.

Ζενίτ – Μάλαγα 2-2

Άντερλεχτ – Μίλαν 1-3

4ος όμιλος

Στον 4ο όμιλο η Μπορούσια Ντόρτμουντ διέλυσε τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ με 4-1, ενώ η Σίτι δεν κατόρθωσε να νικήσει τη Ρεάλ στο Μάντσεστερ μένοντας στο 1-1 και για να προκριθεί έστω στο Γιουρόπα Λιγκ, θα πρέπει την επόμενη αγωνιστική να νικήσει στην έδρα της Ντόρτμουντ και να χάσει ο Άγιαξ στη Μαδρίτη.

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ 1-1

Άγιαξ – Ντόρτμουντ 1-4