Οι επιβάτες μαζί με την κράτηση-έκδοση εισιτηρίου για το τρένο στη διαδρομή Αθήνα–Θεσσαλονίκη, μπορούν να προμηθεύονται και το ειδικό κουπόνι για τη μεταφορά τους από το σταθμό της Θεσσαλονίκης –όπου εφαρμόζεται πιλοτικά η υπηρεσία– σε όποιον προορισμό της πόλης επιθυμούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να αγοράσουν την υπηρεσία μαζί με το εισιτήριο του τρένου (από το εκδοτήριο ή το Ιντερνετ), χωρίς να χρεωθούν με κλήση ή πρόσθετη επιβάρυνση για τις αποσκευές τους που θα πάρουν μαζί τους στο ταξί (η τιμή είναι σταθερή ανεξαρτήτως της κίνησης).

Η κράτηση για το ταξί μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε σταθμό με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ενώ το ειδικό κουπόνι είναι ονομαστικό, φέρει τον αριθμό επιβατών ανά όχημα ταξί, αναγράφει τον συγκεκριμένο τελικό προορισμό του επιβάτη/επιβατών (ομαδικό) και εκδίδεται σε δύο αντίτυπα, το ένα εκ των οποίων ο επιβάτης παραδίδει στον οδηγό του ταξί που τον μεταφέρει.

Μετά την άφιξη των αμαξοστοιχιών στο σταθμό Θεσσαλονίκης, τα προμισθωμένα οχήματα ταξί θα αναμένουν τους πελάτες που κάνουν χρήση της υπηρεσίας ΤΡΑΙΝΟ-ΤΑΞΙ το πολύ έως και δεκαπέντε (15’) λεπτά στον ειδικό χώρο στάθμευσης.

Ο χάρτης με τις ζώνες και τις τιμές μετακίνησης για την υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟ-ΤΑΞΙ έχει αναρτηθεί στις Νέες υπηρεσίες – www.trainose.gr/nees-ypiresies, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στον αριθμό 14511 ή να επισκέπτονται τον ιστότοπο της εταιρίας.