Ολα για όλα τα παίζει ο ΟΦΗ για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (7 μ.μ.), την ώρα που η αγωνία για τη μάχη της αδειοδότησης κορυφώνεται.

Στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ο ΟΦΗ διεκδικεί έπειτα από πολλά χρόνια την πρόκριση σε έναν τελικό, αλλά η σκληρή μάχη δίνεται στο θέμα της αδειοδότησης καθώς τα μεσάνυχτα εκπνέει η προθεσμία για την κατάθεση του φακέλου.

Ο ΟΦΗ σε ένα κατάμεστο – όπως αναμένεται – γήπεδο θα επιχειρήσει να ανατρέψει το σκορ με το οποίο ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι (1-0).

Στην τελευταία προπόνηση χθες ο Νίκος Αναστόπουλος κράτησε κλειστά χαρτιά. Ο Καμπάνταης που έχει τεθεί νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού είναι το μοναδικό πρόβλημα του έλληνα τεχνικού. Ολα δείχνουν όμως ότι θα στηριχθεί σε ενδεκάδα με τους Σαχσανίδη, Μπούρμπο, Γεωργίου, Ταυλαρίδη, Πίτσο, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Ζόρντι Λόπες, Παπουλή, Σίσιτς και Μάντζιο.

Ο ΒΕΖΥΡΙΔΗΣ

Για χρήση κοκαΐνης παραπέμπεται την Πέμπτη (1 μ.μ.) στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ Πολυχρόνης Βεζυρίδης. Η Επιτροπή ανακοίνωσε την κλήση σε απολογία του τερματοφύλακα του ΟΦΗ για αύριο, ενώ ανέφερε και την ουσία που βρέθηκε σε έλεγχο ντόπινγκ που του έγινε στο παιχνίδι ΑΕΚ – ΟΦΗ. Σύμφωνα με τους κανονισμούς ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης απειλείται με τιμωρία αποκλεισμού δύο ετών.

«Στα είκοσι και πλέον χρόνια της παρουσίας μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν έχω δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα με τη συμπεριφορά μου εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι εκατοντάδες φίλοι γνωρίζουν καλά ότι δεν είχα ποτέ καμία σχέση με ουσίες, όπως αυτή που μου καταλογίζεται από τα αποτελέσματα του ελέγχου ντόπινγκ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Βεζυρίδης.