Σε μπελάδες βάζουν διάσημους ποδοσφαιριστές της Serie A οι σύντροφοί τους όταν αναφέρονται στις εντυπωσιακές επιδόσεις τους στο… σεξ.

Οπως για παράδειγμα συνέβη με την όμορφη Αλένα, τη σύζυγο του τερματοφύλακα της Γιουβέντους Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που δήλωσε στο γυναικείο περιοδικό «Verrisimo» πως ο άνδρας της είναι καλύτερος στο κρεβάτι από τον Ρόκο Σιφρέντι, έναν από τους πιο γνωστούς πορνοστάρ.

Η αντίδραση του Σιφρέντι ήταν σχεδόν άμεση. «Μπορεί ο Μπουφόν να είναι καλύτερος από μένα στο κρεβάτι αλλά θέλω να τον δω μπροστά στην κάμερα. Ο Μπουφόν είναι ακόμα παιδί σε σχέση με μένα. Θα κάνω την εξής πρόταση: όταν αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, μπορεί να έρθει να δουλέψει για μένα. Χρειάζομαι αληθινούς άνδρες», δήλωσε ο πορνοστάρ που είναι ταυτόχρονα σκηνοθέτης ταινιών για ενηλίκους στην εφημερίδα «Tuttosport».

Μία εβδομάδα νωρίτερα η σύντροφος του μέσου της Μίλαν, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, Μελίσα Σάτα είχε δηλώσει πως η αιτία των συχνών τραυματισμών του ποδοσφαιριστή είναι το πολύ σεξ!

«Η αιτία που είναι συχνά τραυματισμένος είναι το γεγονός ότι κάνουμε σεξ επτά με δέκα φορές την εβδομάδα», είχε δηλώσει στο «Vanity Fair» η πρώην σύντροφος του Κριστιάνο Βιέρι.

Η Μελίσα Σάτα, που είναι μοντέλο, παρουσιάστρια και ηθοποιός, είχε προχωρήσει ακόμα περισσότερο στις αποκαλύψεις αναφέροντας πως δεν της αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια και θέλει να μπαίνει κατευθείαν στο «θέμα». «Η αγαπημένη μου στάση είναι να κάθομαι πάνω του, γιατί έτσι έχω τον έλεγχο» ανέφερε η εκρηκτική Ιταλίδα προκαλώντας προβλήματα στις σχέσεις του Μπόατενγκ με τη Μίλαν , αφού έχει τεθεί ξανά νοκ άουτ λόγω θλάσης και θα επανέλθει στο τέλος του επόμενου μήνα.