Στη χθεσινοβραδινή συνάντηση του διευθύνοντος συμβούλου της πειραϊκής ΠΑΕ Γιάννη Βρέντζου με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ Βασίλη Ξημέρη υπήρξε μικρή διαφορά στο οικονομικό. Ο Ολυμπιακός πρόσφερε 100.000 ευρώ, η κρητική ομάδα θέλει 150.000 ευρώ και δανεικό τον βραζιλιάνο επιθετικό Βάντερσον (αγωνίζεται δανεικός στη Δόξα Δράμας). Ο Κάρολ έχει συμβόλαιο για ακόμα ενάμιση χρόνο στον ΟΦΗ, ενώ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 300.000 ευρώ.

Σήμερα αναμένεται νέα συνάντηση των δύο πλευρών με στόχο να επιτευχθεί οριστική συμφωνία.

Στην αναζήτηση δεξιού εξτρέμ βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Η απάντηση της Μπλάκμπερν ήταν αρνητική για την παραχώρηση του 23χρονου Αργεντινού Μάουρο Φορμίκα. Σύμφωνα με το Skysports, οι δύο ομάδες δεν τα βρήκαν στο οικονομικό. Οι Ερυθρόλευκοι πρόσφεραν 400.000 ευρώ για τον δανεισμό του Φορμίκα και 2,5 εκατ. λίρες για την αγορά του στο τέλος της σεζόν, ενώ η Μπλάκμπερν ήθελε 3,5 εκατ. λίρες.

Η τσεχική ιστοσελίδα sportreport.lidovky.cz έγραψε ότι ο Ολυμπιακός και η Φούλαμ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 31χρονο διεθνή μέσο της Αρσεναλ Τόμας Ροσίτσκι.

Απάντηση με πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου θέλει να δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Η πειραϊκή ομάδα μετά την ήττα από την Ξάνθη στο πρωτάθλημα υποδέχεται απόψε σε νοκ άουτ αγώνα τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20.00, OTE sport1).

Ο βάσκος τεχνικός με δήλωση που έκανε μέσω του επίσημου site του Ολυμπιακού τόνισε: «Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό, καθώς το Κύπελλο είναι ο ένας από τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Στον προηγούμενο αγώνα με την Ξάνθη δεν μας άξιζε η ήττα. Είμαστε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις και είμαστε αποφασισμένοι με τη βοήθεια του κόσμου μας να πετύχουμε τους στόχους μας».

Εκτός αποστολής έμεινε ο Τοροσίδης, ο οποίος ακολούθησε χθες θεραπεία λόγω ενόχλησης στο αριστερό γόνατο. Αποκλείστηκαν οι τραυματίες Τζιμπούρ, Μιραλάς, Χολέμπας, Μόνχε και ο ανέτοιμος Φέισα.

Η αποστολή: Μέγερι, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν, Φουστέρ, Πάντελιτς, Ντιόγκο, Δασκαλάκης, Κοστάνσο, Λυκογιάννης.

n Στο στάδιο «Λουζνίκι» της Μόσχας θα γίνει τελικά το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρούμπιν Καζάν στις 14 Φεβρουαρίου για το Γιουρόπα Λιγκ (19.00 ώρα Ελλάδας). Αρχικά είχε προγραμματιστεί στις 16 Φεβρουαρίου στην έδρα της Ρούμπιν, όμως οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στο Καζάν ανάγκασαν τους υπεύθυνους της Ρούμπιν να πάρουν αυτή την απόφαση. Ετσι, το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να οριστεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.

n Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού σε χθεσινή ανακοίνωση ζητεί συσπείρωση από τον κόσμο της ομάδας και ίση αντιμετώπιση από την Πολιτεία, την ΕΠΟ και τα ΜΜΕ, τονίζοντας ότι οι λογικές τύπου Σκάι θα μας βρουν απέναντί τους.