Από αστυνομικούς του Τμήματος Κασσανδρείας Χαλκιδικής συνελήφθη σήμερα το πρωί μια 32χρονη, με την κατηγορία ότι σκότωσε την 59χρονη πεθερά της. Όπως έγινε γνωστό, η 32χρονη – από την περιοχή Καλλιθέα Χαλκιδικής- διαπληκτίστηκε έντονα για προσωπικές διαφορές με την πεθερά της, μέσα στο σπίτι του θύματος.

Ξαφνικά η δράστις πήρε ένα μαχαίρι και την κτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός της, με επακόλουθο να την σκοτώσει. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν την 32χρονη μέσα στην οικία όπου έγινε το έγκλημα, ενώ κατασχέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.

Την Κυριακή

Δύο δολοφονίες με κίνητρο την ληστεία έγιναν την Κυριακή – η μία στην παραλία Αυλίδος στην Εύβοια και η δεύτερη στο Σχηματάρι Βοιωτίας – ενώ την ίδια μέρα αποκαλύφθηκε μια ανθρωποκτονία στο Θησείο.

Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε νερός ένας 40χρονος, σε περιφραγμένο αρχαιολογικό χώρο στο Θησείο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι και, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ήταν χρήστης ναρκωτικών. Σε κοντινή απόσταση από τη σωρό του βρέθηκε μια πέτρα με αίματα και εκτιμάται πως πρόκειται για το αντικείμενο με το οποίο ο δράστης σκότωσε τον 40χρονο.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, τρία άτομα προσπάθησαν να μπουν σε κατοικία 67χρονου στην Αυλίδα Εύβοιας, ωστόσο ο ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να τους εμποδίσει. Τότε οι δράστες τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν.

Το πρωί της Κυριακής, εξάλλου, ο φύλακας της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στο Σχηματάρι ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι σε παρακείμενο αγροτικό δρόμο είναι σταθμευμένο ένα ταξί, το οποίο έχει αναμμένη την μηχανή χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιος εντός του οχήματος.

Αντρες της ΕΛ.ΑΣ. που έφτασαν στην περιοχή εντόπισαν σε διπλανό χωράφι το πτώμα ενός άντρα και από την έρευνα διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για 57χρονο συνιδιοκτήτη του ταξί, ο οποίος κατοικούσε στη Χαλκίδα. Από την εξέταση διαπιστώθηκε πως έφερε τραύματα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Στη Λήμνο

Στη Λήμνο, εξιχνιάστηκε δολοφονία με θύμα μια 75χρονη η οποία είχε βρεθεί νεκρή το βράδυ του Σαββάτου μέσα στο σπίτι της στη περιοχή «Κοντοπούλι».

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 47χρονο ο οποίος σκότωσε την ηλικιωμένη με μαχαίρι χτυπώντας την στη περιοχή του λαιμού. Ο συλληφθείς θα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.