Το Χόλιγουντ πάντα έχει πολιτικές ανησυχίες και δεν τις εκφράζει μόνο όταν κάποιος ηθοποιός παίζει τον Πρόεδρο και πρέπει να μελετήσει τα ενδότερα του Λευκού Οίκου. Οι πολιτικές επαφές γίνονται και χωρίς κάμερες, όπως χθες που η Αντελίνα Ζολί και ο Μπραντ Πιτ είχαν μια συνάντηση με τον Πρόεδρο Ομπάμα.

Τι είπαν; Ολα όσα πρόλαβαν προτού ο Πρόεδρος πετάξει για Σικάγο, αλλά κυρίως για τη ζωή των γυναικών στις εμπόλεμες ζώνες – άλλωστε αυτό είναι το θέμα της ταινίας «In The Land Of Blood and Honey» που σκηνοθέτησε η Ζολί – καθώς και το πώς μπορεί ο κόσμος να ενδιαφερθεί ώστε να σταματήσουν οι αγριότητες και να καταπολεμηθεί η βία.

Δεν έγινε γνωστό αν συζήτησαν καθόλου για τα Οσκαρ και τις υποψηφιότητες ή αν έκαναν προβλέψεις ή σχολίασαν την επιστροφή του Μπίλι Κρίσταλ στον ρόλο του οικοδεσπότη. Ο Μπραντ Πιτ πάντως τα είχε ξαναπεί με τον Πρόεδρο πριν από λίγα χρόνια, όταν δούλευε για τα σχέδια ανάπτυξης της Νέας Ορλεάνης μετά τον τυφώνα που είχε καταστρέψει την περιοχή.

Το ζεύγος βρέθηκε στην Ουάσιγκτον για την προβολή της ταινίας της Ζολί στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος και όπως φάνηκε εκμεταλλεύτηκαν τον χρόνο τους στην πόλη.