Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε με την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη να προλάβει τα χειρότερα.

Ο Ολυμπιακός έχασε τη λάμψη του με την ανατολή του 2012 και υπεύθυνοι είναι ο Βαλβέρδε και οι ποδοσφαιριστές του: τα ατού έπαθαν καθίζηση. Ο Ιμπαγάσα ήταν… μόνιμος τραυματίας. Οι τρεις πρώτοι σκόρερ Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς (έχουν σημειώσει από 9 γκολ) δεν λειτουργούν τις περισσότερες φορές με ομαδικό πνεύμα γιατί φαίνεται ότι τους έχει πιάσει η έπαρση στην υπόθεση του σκοραρίσματος. Ο παίκτης-κλειδί στην ενδεκάδα Νταβίντ Φουστέρ παρουσιάζει αδυναμίες.

Ο αρχηγός Βασίλης Τοροσίδης δεν βρίσκεται σε φουλ φόρμα. Τι κάνουν οι βεντέτες Γέστε, Μακούν, Ορμπάιθ; Ο Βαλβέρδε χαρακτήρισε τον Γέστε μεγάλο τεχνίτη, ποδοσφαιριστή που κάνει τη διαφορά. Ποια διαφορά; Ο δυναμικός Μοντέστο έμεινε στον πάγκο. Λείπει το πάθος, η δύναμη, η φαντασία από τους πρωταθλητές. Ο βάσκος τεχνικός απέτυχε στο κοουτσάρισμα στα ματς με Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», Δόξα Δράμας στο Καυταντζόλειο. Τα περισσότερα λάθη τα έκανε στο εκτός έδρας ματς. Ακόμα και ο πρόεδρος Β. Μαρινάκης θέλησε να χαϊδέψει τους παίκτες με το έξτρα πριμ (200.000 ευρώ για την εμφάνιση και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, 300.000 ευρώ για σειρά έξι νικηφόρων αγώνων). Το συνολικό πριμ των 500.000 ευρώ μετατράπηκε σε πρόστιμο.

Επειδή ο Ολυμπιακός βρίσκεται μέσα στους στόχους του, καλό λοιπόν θα είναι όλοι να συνετιστούν από τα λάθη τους.

Με νέο πρόσωπο τον Ιμπαγάσα και πολλές αλλαγές η πειραϊκή ομάδα θα επιδιώξει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου στον αποψινό νοκ άουτ αγώνα με τον Θρασύβουλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19.00, ΟΤΕsport1).

Ο Ντιόγκο επέλεξε το νούμερο 87 στη φανέλα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Βασίλη Τοροσίδη. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου θα αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες αν θα προχωρήσει στην κατάθεση πρότασης, ύψους 6 εκατ. δολαρίων και καταλήγει: «Ο Τοροσίδης έχει buy out 7 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του, αλλά η ανάγκη των Ελλήνων για μετρητά ίσως μειώσει την τιμή του».