Ο λίμπερο του Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ επρόκειτο να ταξιδέψει για την Πάτρα και τον αγώνα κόντρα στην ΕΑ Πατρών ξαφνικά βρέθηκε με ελεύθερη μεταγραφή στον Αρη, με τον οποίο θα ντεμπουτάρει σήμερα (17.00) κόντρα στον Φοίνικα Σύρου για τη 10η αγωνιστική της βόλεϊ Λιγκ.

Η χρεοκοπία της Καλαμαριάς (χθες έφτασε και η επίσημη ανακοίνωση περί αποχώρησης στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής) επέτρεψε στον έμπειρο άσο να αποδεσμευτεί με τη σύμφωνη γνώμη της ομάδας του και να μετακομίσει στον Αρη, την ομάδα που αναμένεται να ευνοηθεί περισσότερο από όλες τις υπόλοιπες της Α1, από την ενδεχόμενη αποχώρηση του Απόλλωνα. Και αυτό διότι σύμφωνα με την προκήρυξη, σε μια τέτοια περίπτωση ακυρώνονται όλοι οι αγώνες της ομάδας που αποχωρεί και η Καλαμαριά είχε νικήσει μόνο τον Αρη!

Οι Κίτρινοι δεν θα πάρουν φυσικά πίσω τους τρεις χαμένους τους βαθμούς, αλλά με δεδομένο ότι ακυρώνονται όλοι οι αγώνες, θα πλησιάσουν περισσότερο (κατά τρεις βαθμούς) τις ομάδες που είχαν νικήσει τον Απόλλωνα και ήταν πάνω από αυτούς.

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται σήμερα με δύο αγώνες: Αρης – Φοίνικας Σύρου (17.00), Κηφισιά – Ολυμπιακός (19.00, Novasports 3).

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μετά τον Σάσα Βασίλιεβιτς, η ενίσχυση του Ικάρου Καλλιθέας συνεχίστηκε με την απόκτηση του αμερικανού φόργουορντ Τζίμι Μπάξτερ, ενώ ο Ηλυσιακός διέκοψε τη συνεργασία του με τον Γκάρντενερ Χολ.

Στον χώρο του ΝΒΑ ξεχωρίζει η είδηση πως ο πάλαι ποτέ άσος των Μπουλς και «κακό παιδί» Ντένις Ρόντμαν, θα κοουτσάρει μια ομάδα γυναικών που είναι στριπτιζέζ σε κλαμπ, σε έναν αγώνα επίδειξης για φιλανθρωπικούς σκοπούς κόντρα σε ομάδα κοριτσιών από άλλο νυχτερινό κλαμπ!