«Δεν ήταν τόσο εύκολο το παιχνίδι όσο δείχνει το τελικό σκορ. Μας κόστισε μέχρι να σημειωθεί το πρώτο γκολ. Αφού το πετύχαμε, ήταν εύκολο να έρθουν και τα άλλα δύο γκολ» είπε ο Βαλβέρδε και συνέχισε: «Ο αντίπαλος ήταν επικίνδυνος στη στρατηγική και τις αντεπιθέσεις του. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο. Οταν τα έχεις αυτά, τότε ο αντίπαλος αναγκάζεται να κλειστεί και δεν μπορεί να σε βλάψει. Φοβάμαι, όταν προερχόμαστε από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ωστόσο οι παίκτες μας ανταποκρίθηκαν πολύ καλά».

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης Αριελ Ιμπαγάσα που χειροκροτήθηκε από φίλους του Πανιώνιου τόνισε: «Είμαι 35 ετών και δεν μπορώ να καταλάβω πώς παίζω τόσο καλά σε συνεχόμενα παιχνίδια. Ειχαμε ηρεμία και μεγάλη αποφασιστικότητα για τη νίκη».

Ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στον Πανιώνιο, δήλωσε ότι ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας του στην Ελλάδα την ώρα που έγινε αλλαγή και χειροκροτήθηκε θερμά από τους φιλάθλους των γηπεδούχων.

Οι οπαδοί του Πανιώνιου – είχαν αναρτήσει πανό κατά της κυβέρνησης, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού – αποδοκίμασαν τον Τάκη Λεμονή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους.

Ο ΛΕΜΟΝΗΣ

Ο Λεμονής υποστήριξε: «Το ματς κυλούσε καλά για μας μέχρι να δεχτούμε το πρώτο γκολ. Βγαίναμε καλά μπροστά και κρατούσαμε την μπάλα. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα στο πάσινγκ γκέιμ.

Μετά το δεύτερο γκολ ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει το ματς. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθήσαμε. Το Σάββατο έχουμε τον Ατρόμητο και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε».