Τα έξι από τα θύματα της επίθεσης βρέθηκαν νεκρά μέσα στο κατάστημα ενώ τα άλλα δύο υπέκυψαν λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Ένας ακόμη τραυματίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως δήλωσε ο αρχιφύλακας Στιβ Μπόουλς, τα άψυχα σώματα έξι ανθρώπων κείτονταν διασκορπισμένα σ’ όλο το χώρο του καταστήματος μαζί με τους δύο βαριά τραυματισμένους.

Ο τρίτος που τραυματίστηκε από την ένοπλη επίθεση βρέθηκε εκτός του κομμωτηρίου αλλά δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο εάν πυροβολήθηκε στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Καμία αντίσταση

Ο δράστης μετά την επίθεση επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε από τον τόπο του μακελειού.

Αστυνομικοί τον σταμάτησαν λίγο πιο μακριά και, χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση, τον συνέλαβαν.

Το όνομά του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και οι αρχές διεξάγουν έρευνες προκειμένου να διαλευκάνουν τα κίνητρα της ένοπλης επίθεσης.

«Εικάζουμε ότι τα αίτια του φονικού σχετίζονται με κάποιο από τα πρόσωπα που βρίσκονταν στο κομμωτήριο», ανέφερε ο αρχιφύλακας Μπόουλς.

«Σύζυγος εργαζόμενης»

Εργαζόμενη στο κατάστημα, η οποία δεν δούλευε την ώρα της επίθεσης, δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι ο δράστης ήταν σύζυγος συναδέλφισσάς της.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμη τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος αλλά οι πρώτες παρατηρήσεις δείχνουν ότι οι άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στο μαγαζί έτρεξαν να βρουν ασφαλές μέρος όταν άκουσαν τους πρώτους πυροβολισμούς», δήλωσε ο Μπόουλς.

Ο ίδιος είπε ότι το κομμωτήριο ήταν γεμάτο από κόσμο τη στιγμή της επίθεσης με όλες τις υπηρεσίες του σε πλήρη λειτουργία.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο τύπος του όπλου που χρησιμοποίησε ο δράστης ούτε έχει διευκρινιστεί εάν είχε μόνο ένα όπλο.