Στο γραφείο του γγ του υπουργείου Μεταφορών εισέβαλε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Ευθ.Λυμπερόπουλος με ομάδα αυτοκινητιστών, ζητώντας να συναντηθεί με τον υπουργό Γιάννη Ραγκούση.

Συνάντηση τελικώς δεν έγινε, καθώς ο υπουργός ήταν απών και η κατάληψη «έσπασε» δύο ώρες αργότερα.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Λυμπερόπουλος, αφού ανακοίνωσε ότι η επόμενη κινητοποίηση των αυτοκινητιστών θα γίνει στο Mega, σημείωσε ότι οι ταξιτζήδες έγιναν «αναγκαστικά βίαιοι», καταλαμβάνοντας το γραφείο του γενικού γραμματέα, «μετά την κοροϊδία της 5ης Αυγούστου», καθώς, όπως υποστηρίζουν, τους υποσχέθηκαν διάλογο, που δεν έγινε, όμως, ποτέ.

Ο κ. Λυμπερόπουλος δήλωσε ότι το υπουργείο χρησιμοποιεί την τρόικα ως πρόσχημα για να περάσει τις δικές του αλλαγές, τόνισε ότι «το παιχνίδι τελείωσε» και ανακοίνωσε κοινές κινητοποιήσεις την άλλη εβδομάδα με τους ιδιοκτήτες φορτηγών.

«Εύχομαι ο υπουργός να μην μας πάρει στο λαιμό του» είπε και πρόσθεσε ότι το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών αφαιρεί την περιουσία των ταξιτζήδων.

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ επιτέθηκε στον υπουργό Υποδομών, κατηγορώντας τον ότι κοροϊδεύει τους αυτοκινητιστές, όταν τους ταυτίζει με την Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από