Ενα μακρόσυρτο «ου» ακούστηκε μετά το τέλος του αγώνα Αρης – Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ αντιπροσωπεία των οπαδών της ομάδας μπήκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Αρη, με αφορμή τη νέα απογοητευτική εμφάνιση. Το 0-0 με την Ξάνθη θα μπορούσε να είναι ένα ανεκτό αποτέλεσμα, αν ο Αρης δεν παρουσίαζε σε μία ακόμη εντός έδρας αναμέτρηση εικόνα αποσύνθεσης! Από τη μια μεριά υπήρχε η Ξάνθη που αποτελούσε συμπαγές σύνολο, δηλαδή ομάδα με τα όλα της και από την άλλη ένα συνονθύλευμα μονάδων που δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν για τίποτα και σε τίποτα. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δικαιούνταν τη νίκη στο χθεσινό παιχνίδι, όμως ο νεαρός Βελλίδης, σε μεγάλη μέρα, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του και να κερδίσει μόνιμη θέση στην ενδεκάδα, παρότι έχει αποκτηθεί και ο Γιακούποβιτς.

«Ο κόσμος έχει δίκιο να δυσανασχετεί. Θα πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία, εκτός και αν ο κόσμος θέλει κάτι άλλο», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Σάκης Τσιώλης και συμπλήρωσε: «Εγώ πάντως και οι συνεργάτες μου είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε τη μάχη μας για να φέρουμε την ομάδα στις επιτυχίες». Ο κόσμος για την ώρα δείχνει να ανέχεται τον προπονητή της ομάδας, αφού παραμένει στη θέση του, όμως ήδη υπάρχουν παράπονα για τη δουλειά του.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα πολύ καλό εικοσάλεπτο στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου και θα μπορούσαν να πετύχουν ένα γκολ στο 3′ με τον Καπετάνο, όμως στη συνέχεια κατέρρευσαν. Στο 16′ ο Βελλίδης έκανε την καλύτερη απόκρουσή του στον αγώνα σε πλασέ του Πόι, ενώ από εκεί και πέρα έγινε ανοικτό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και πολλά λάθη από τους αμυντικούς του Αρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη ήταν η κυρίαρχος του αγώνα. Ο Αρης δεν είχε αρχή και τέλος, ενώ στο 83′ αποβλήθηκε αδικαιολόγητα ο Καστίγιο με δεύτερη κίτρινη. «Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι και δεν το κάναμε. Στο ποδόσφαιρο όμως μετράνε οι βαθμοί», δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.