Λίγες ώρες κράτησε ο εγκλεισμός της Λίντσεϊ Λόχαν στις φυλακές του Λος Άντζελες, καθώς η γνωστή ηθοποιός πλήρωσε εγγύηση ύψους 300.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερη.

Ο λόγος που αυτή τη φορά οδηγήθηκε στη φυλακή ήταν γιατί διαπιστώθηκε ότι παραβίασε τους όρους της αναστολής της, κάνοντας χρήση ναρκωτικών. Πριν μερικούς μήνες, η Λόχαν είχε συλληφθεί επειδή οδηγούσε μεθυσμένη, ενώ έπρεπε να απέχει από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και να παρακολουθεί συμβουλευτικά μαθήματα κάθε εβδομάδα.

Το καλοκαίρι, δικαστήριο του Λος Αντζελες την καταδίκασε σε τρίμηνη φυλάκιση, καθώς κρίθηκε ένοχη για επανειλημμένη παραβίαση των όρων της αναστολής της. Τελικά έμεινε στη φυλακή δεκατέσσερις ημέρες και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, τους οποίους πάλι παραβίασε.

Η ηθοποιός πρόκειται να εμφανιστεί ξανά ενώπιον δικαστηρίου στις 22 Οκτωβρίου.

«Η κατάχρηση ουσιών είναι αρρώστια, που δυστυχώς δεν περνάει μέσα σε μια νύχτα» έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter και πρόσθεσε: «Εργάζομαι σκληρά για να το ξεπεράσω και κάνω θετικά βήματα. Αυτό αποτελεί πισωγύρισμα για μένα, αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη για τις πράξεις μου και είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τις συνέπειες».