Ο Παναθηναικός νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, με εμπνεύσεις από δύο παίκτες του. Το γεγονός ότι σε μία ώρα αγώνα είχε προβάδισμα δύο γκολ, τον βοήθησε να κάνει και συντήρηση, ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σωτήρης Νίνης, ήταν μιά πηγή έμπνευσης για τους «πράσινους». Ηταν ο παίκτης που «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Πανιωνίου στο 44′ για το 1-0, ενώ δημιούργησε κι άλλες φάσεις για τους συμπαίκτες του.

Ουσιαστικά και τα δύο γκολ του Παναθηναικού ήταν από τον άξονα.Το πρώτο, με την εξαιρετική προσπάθεια του Νίνη. Ο νεαρός παίκτης σούταρε, ο Μάχο απέκρουσε και στη συνέχεια, με κεφαλιά σκόραρε για το 1-0 (44′ ). Στο δεύτερο, ήταν η σειρά του Κατσουράνη να κινηθεί σχεδόν από το ίδιο σημείο και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μάχο (2-0 στο 63′).

Ο Παναθηναικός είχε κι άλλες φάσεις για γκολ, αλλά φαίνεται πως δεν ήταν το βράδυ του Σισέ.Ο φορ των «πρασίνων»σε όλες του σχεδόν τις προσπάθειες, νικήθηκε από τον Μάχο.

Ο Πανιώνιος, έπαιξεανοιχτά και προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για την εστία του Τζόρβα. Ουσιαστικά όμως, μετά το γκολ του Νίνηοι παίκτες του έχασαν την συγκέντρωση του. Τελικά, κατάφερε να μειώσει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Κουμορτζί.

Ο διαιτητής Μήτσιος από την Ηπειρο,απέβαλε το Νίνη(δεύτερη κίτρινη) στο 89′, ενώ παρατήρησε επίσης με κίτρινη τους Σαριέγκι, Κατσουράνη και Μανιάτη.

Παναθηναικός: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Καντέ (74′ Σιμάο), Κατσουράνης (85′ Καραγκούνης), Ζιλμπέρτο, Λουίς Γκαρσία (67′ Μαρίνος), Νίνης, Λέτο, Σισέ.

Πανιώνιος:Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Ριέρα (85′ Σαλαλί), Μπάλαμπαν, Βαρό (71′ Χίκα), Κουμορτζί, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Βαζ Τε (86’ Κούκετς).