ΓΝΩΣΤΟΙ στον χώρο των αντιεξουσιαστών με συλλήψεις στο παρελθόν για συμμετοχή σε επεισόδια είναι οι δύο ανδρες και η μία γυναίκα που συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη κατηγορούμενοι για την ένοπλη ληστεία που είχε γίνει την περασμένη Παρασκευή σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Ψαχνά Ευβοίας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε ανακριτή και μετά την απολογία τους οι δύο άνδρες, ηλικίας 27 και 28 χρονών προφυλακίσθηκαν, ενώ η 35χρονη γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Η υπόθεση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον επειδή η Αστυνομία εικάζει ότι τα χρήματα- 10.000 ευρώ- της ληστείας πιθανόν να προορίζονταν για τη χρηματοδότηση ταμείου για δίκες προσώπων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας προέκυψαν στοιχεία για τη συμμετοχή των δύο νεαρών στη ληστεία ενώ για την 35χρονη ότι βοήθησε στη διαφυγή τους. Οι δύο νεαροί αναγνωρίσθηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, από αυτόπτες μάρτυρες ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των συλληφθέντων στην Αθήνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κουκούλες, σιδηρογροθιά και τέσσερις σφαίρες των 9 mm.