Ο Ηρακλής «πετάει» στο εφετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Την ίδια ώρα, νέα επιτυχία σημείωσε ο Εργοτέλης στο Ηράκλειο.

Στο «Καυταντζόγλειο», λοιπόν, ο Ηρακλής πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 επί της Λάρισας. Ηταν μια ρεβάνς για τον Ουζουνίδη, καθόσον ο νυν τεχνικός του Ηρακλή, την περασμένη σεζόν απολύθηκε από την ΑΕΛ.Μεγάλος πρωταγωνιστικής των γηπεδούχων, ήταν ξανά ο Ελευθερόπουλος. Ετσι, ο ηλικίας 34 γκολκίπερ, μπορεί να ελπίζει σε πρόσκληση στην Εθνική ομάδα.

Το γκολ πέτυχε στο 27′ ο Κουζέν και ήταν αυτογκόλ! Προηγήθηκε φάουλ του Λίμα.

Διαιτήτευσε ο Χαραλαμπίδης από την Καβάλα.

Στο 83′ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες ο Ταυλαρίδης, ενώ στις καθυστερήσεις είχαμε ένταση ανάμεσα σε Πίτου και Μπλάζεκ. Ο παίκτης του Ηρακλή αντίκρυσε την κόκκινη και ο άσος της Λάρισας χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα. Κάρτα πήραν επίσης οι Βενετίδης και Γιάκομπ.

Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Χοσέμι, Κατσαμπής, Λίμα, Αραμπατζής, Ντάνι, Παπαστεριανός , Μάρα(59′ Πίτου), Σίσιτς, Γιάκομπ, Κομπαγιάσι(74′ Ζοτ).

Λάρισα: Βιέρα, Βελάσκο(84′ Ταλ), Βενετίδης, Ταυλαρίδης, Νταμπίζας, Γκέρεμι(69′ Μακίνουα),Ρομέου, Μετίν(76′ Σίμιτς), Μπλάζεκ, Κανόμπιο, Κουζέν.

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Μετά το «διπλό» στον Βόλο, ο Εργοτέλης πήρε νέους βαθμούς με το 1-0 κόντρα στη Skoda Ξάνθη. Το γκολ σημείωσε ο Ρομάνο με ωραίο σουτ στο 63′, ύστερα από καλό συνδυασμό των Λεάλ και Μπούντιμιρ.

Στο 80′ ο Χρυσοφάκης είχε δοκάρι!

Ο Εργοτέλης έφτασε στους έξι βαθμούς, ενώ η Ξάνθη έμεινε στους δύο με τις δύο ισοπαλίες που πήρε στην αρχή του πρωταθλήματος.

Διαιτήτευσε ο Σπάθας από τον Πειραιά.

Στο 64′ ο Μπέρτος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κίτρινες:Ορφανός, Μαρσελίνιο, Στρμπα, Γιαλούσης.

Εργοτέλης:Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Αλεξόπουλος, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Ολίσε(81′ Ορφανός), Μπέτο, Ρομάνο, Λεάλ, Βερπακόφσκις(58′ Χρυσοφάκης), Μπούντιμιρ(90′ Καρέλης).

Ξάνθη: Γκσπούρνιγκ, Μπέρτος, Αντεφέμι(88′ Μπούγκα), Γκλέισον, Στιούαρτ, Στρμπα(83′ Μάνδαλος), Φλίσκας, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Πόι(55′ Μπεκαμένγκα).