Ο ΠΑΥΛΟΣ Δερµιτζάκης δεν έχει αποφασίσει ακόµη ποιον θα χρησιµοποιήσει για την κορυφή της επίθεσής του. Στο παιχνίδι µε αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης έκανε όλους τους πιθανούς συνδυασµούς, όµως τώρα θα πρέπει να αποφασίσει. Επικρατέστερη διάταξη είναι αυτή µε τον Σαλπιγγίδη δεξιά, τον Βιεϊρίνια αριστερά και τον Παπάζογλου ή τον Φιλοµένο στην κορυφή. Μια διάταξη µε τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή δεν φαίνεται εφικτή, αφού δεν υπάρχει παίκτης για τα αριστερά µετά τον τραυµατισµό του Κριστιάνο. Θα πρέπει να αγωνιστεί είτε ο Κουτσιανικούλης είτε ο Φιλοµένο, οι οποίοι όµως δεν πηγαίνουν και τόσο καλά στη θέση αυτή. Μια ακόµη λύση θα µπορούσε να αποτελέσει ο Ελ Ζαρ, όµως ο Παύλος Δερµιτζάκης δεν είναι από τους προπονητές που παίρνουν τέτοιου είδους ρίσκο. Να χρησιµοποιήσει δηλαδή έναν ποδοσφαιριστή που έχει µόνον έξι ηµέρες στην οµάδα. Τη θέση του τιµωρηµένου Μπουσαϊντί θα πάρει ο Σνάουτσνερ και σε αυτό δεν χωρά αµφιβολία. «Η αρχή είναι το ήµισυ του παντός.

Πάµε να πάρουµε κάτι θετικό, γιατί έχουµε δυνατότητες σαν οµάδα», δήλωσε ο Παύλος Δερµιτζάκης, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ χθες το πρωί από το αεροδρόµιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και συνέχισε: «Ενας από τους στόχους µας ήταν η συµµετοχή µας στους οµίλους και τα καταφέραµε. Τώρα ξεκινά µια νέα προσπάθεια και όλη η οµάδα το γουστάρει αυτό. Στόχος µας είναι να παίζουµε καλό ποδόσφαιρο. Το πρώτο παιχνίδι δεν µπορεί να κρίνει τίποτε σε µια διαδικασία έξι παιχνιδιών. Υπάρχει µεγάλο κίνητρο και θεωρώ ότι η οµάδα θα παρουσιάσει δείγµατα γραφής, όπως και στα προηγούµενα παιχνίδια και ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά Μ.

Από χθες άρχισαν να πωλούνται ελεύθερα τα εισιτήρια της αναµέτρησης στη βελγική πόλη, όµως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν θα µπορέσουν να προµηθευτούν κάποια από αυτά, αφού είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνοµικής ταυτότητας ή διαβατηρίου για την αγορά τους.