Το Conn-x ΤV του ΟΤΕ προσφέρει ένα βασικό πακέτο που περιλαμβάνει 47 τηλεοπτικά κανάλια και περιεχόμενο video on demand. Το συνδυαστικό πακέτο Conn-x ΤV & Film Club κοστίζει 13,20 ευρώ/μήνα και το πακέτο Ρremium 6 ευρώ/μήνα. Ο αποκωδικοποιητής διατίθεται δωρεάν, ενώ ο αποκωδικοποιητής με σκληρό δίσκο κοστίζει 49,90.

Το ΗΟL ΤV της Ηellas ΟnLine χρεώνει τη βασική υπηρεσία του προς 10,23 ευρώ/μήνα, ενώ το τέλος ενεργοποίησης ανέρχεται σε 35,90 ευρώ. Το πακέτο, που περιλαμβάνει αποκωδικοποιητή, δίνει πρόσβαση σε 32 ελεύθερα κανάλια, στο ΗΟLVideo Club (χρέωση 1-4 ευρώ/ταινία), αλλά και σε συνδρομητικά κανάλια (χρέωση από 1,5 ευρώ/μήνα έως 23 ευρώ/χρόνο ανά κανάλι).

Το πακέτο Forthnet και Νova, μια συνεργασία των δύο εταιρειών, παρέχει δωρεάν δορυφορικό πιάτο και εγκατάσταση του εξοπλισμού για νέους συνδρομητές. Το κόστος του αποκωδικοποιητή είναι 129 ευρώ, ενώ η υπηρεσία Forthnet 2Ρlay και Νova κοστίζει από 41,24 έως 82,53/μήνα (ανάλογα με το πακέτο).

Το ΟΝ ΤV της Οn Τelecoms προσφέρει ταινίες, υπηρεσίες gaming και πρόσβαση σε τηλεοπτικά κανάλια. Το πακέτοΟn Τelephony & ΤV κοστίζει 26,76 ευρώ, το Οn Τriple Ρlay κοστίζει 36,08 ευρώ και το Οn Τriple Ρlay Unlimited κοστίζει 41,24.

Το CableΤV της Vivodi Τelecom παρέχει υπηρεσίες ψηφιακής τηλεόρασης (ΙΡΤV και video-on-demand) μέσω αποκωδικοποιητή και συνδέεται σε συσκευές τηλεόρασης, σε συνδυασμό με πρόγραμμα τηλεφωνίας και Ιντερνετ. Τα τέλος ενεργοποίησης είναι 62 ευρώ, το μηνιαίο πάγιο 36 ευρώ και το τέλος εγκατάστασης 67,18 ευρώ.