ΝΕΑ ΕΤΗΣΙΑ προθεσμιακή κατάθεση, με επιτόκιο που ξεπερνά το 5% διαθέτει η FΒΒank. Πρόκειται για τη νέα έκδοση του καταθετικού λογαριασμού «Ρlus Βonus», ο οποίος έχει τη μορφή προθεσμιακής κατάθεσης, διάρκειας τεσσάρων τριμήνων, με επιτόκιο 4% για κάθε τρίμηνο.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη προθεσμιακή κατάθεση στο τέλος του 4ου τριμήνου προσφέρει εκτός από τους τόκους του τριμήνου, επιπλέον bonus, το οποίο αντιστοιχεί με τους τόκους 91 ημερών, με αποτέλεσμα η συνολική ετήσια μεικτή απόδοση να διαμορφώνεται στο 5,07%.

Οπως αναφέρει η τράπεζα, οι τόκοι της προθεσμιακής κατάθεσης καταβάλλονται στο τέλος του κάθε τριμήνου, με αυτόματη πίστωση λογαριασμού. Παράλληλα, η FΒΒank δίνει τη δυνατότητα στον καταθέτη να πραγματοποιήσει, χωρίς επιβάρυνση, μερική ή ολική ανάληψη των χρημάτων του στο τέλος του κάθε τριμήνου.

Το νέο προϊόν διατίθεται σε όλα τα καταστήματα της FΒΒank και ισχύει για ύψος κατάθεσης από 20.000 ευρώ και αποκλειστικά για νέα κεφάλαια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση της FΒΒank είναι χαρακτηριστική του «πολέμου» που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στις τράπεζες, προκειμένου να προσελκύσουν νέες καταθέσεις, αλλά και να διατηρήσουν τα χρήματα που ήδη έχουν στα χαρτοφυλάκιά τους.