Με τη φράση «το έργο το έχουμε ξαναδεί» απάντησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που ασκήθηκε σε βάρος του και είδε χθες το φως της δημοσιότητας.

«Είναι άραγε τυχαίο ότι τα δημοσιεύματα περί παραπομπής του Π. Ψωμιάδη σε δίκη είδαν το φως της δημοσιότητας πέντε χρόνια μετά τη σχετική καταγγελία και την ώρα που ο κυβερνητικός υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έπαιρνε το χρίσμα από το κόμμα του;», διερωτάται ο κ. Ψωμιάδης, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, υποστηρίζει ότι το θέμα ανακίνησε κάποιος πολιτικός, προκειμένου να το βλάψει, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

«Όλοι γνωρίζουν ποιος πολιτικός κρύβεται πίσω από αυτήν την ενέργεια. Το έργο το έχουμε ξαναδεί τις παραμονές των εκλογών και το 2002 και το 2006, όμως τα προβλήματα των πολιτών δεν λύνονται στις δικαστικές αίθουσες αλλά με πολιτικό διάλογο».

«Όλοι αυτοί που στο βωμό των προεκλογικών εντυπώσεων δεν διστάζουν να εμπλέξουν χιλιάδες μαθητές, ας απολογηθούν και ας απαντήσουν στους γονείς πώς θα πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο από την ερχόμενη Δευτέρα», καταλήγει ο κ. Ψωμιάδης.