Με παλιές και νέες επιτυχίες, αλλά και πολιτικές αιχμές, οι U2 εντυπωσίασαν τους δεκάδες χιλιάδες φίλους τους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την εντυπωσιακή συναυλία του ιρλανδικού συγκροτήματος.

Πέρα από τα δημοφιλή τραγούδια που ξεσήκωσαν το κοινό, και το μοναδικό σόου, μήνυμα συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό έδωσε από τη σκηνή του ΟΑΚΑ ο τραγουδιστής των U2, Bono, τονίζοντας ότι οι Έλληνες θα καταφέρουν να βγουν από την κρίση. Παράλληλα έκανε τον παραλληλισμό της Ελλάδας με την Ιρλανδία -χώρα καταγωγής του συγκροτήματος- αναφέροντας οτι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο λαοί είναι παρόμοια.

Οι U2   ξεκίνησαν τη συναυλία τους με το τραγούδι Beautyful Day και για περισσότερες από δύο ώρες ερμήνευσαν τραγούδια από το σύνολο σχεδόν της δισκογραφίας τους. Παράλληλα, το εντυπωσιακό σκηνικό έδωσε στους φίλους του συγκροτήματος τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συναυλία και από τις 360 μοίρες του γηπέδου. 
 
 Λίγο νωρίτερα, οι επίσης ιρλανδοί Snow Patrol ολοκλήρωσαν τη συναυλία τους αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις
Οι Snow  Patrol αφιέρωσαν το δεύτερο τραγούδι τους στην Αθήνα και χαρακτήρισαν «Γολιάθ» τους U2. Στη συνέχεια μοιράστηκαν με το κοινό τις πολύ καλές εντυπώσεις που αποκόμισαν από την Αθήνα, την οποία και επισκέφθηκαν νωρίτερα το μεσημέρι.

Πριν την αποχώρηση του συγκροτήματος, η εντυπωσιακή οθόνη στο κέντρο του γηπέδου εμφάνισε το μήνυμα "Snow Patrol Love Athens" και το συγκρότημα κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από