ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ νεώτερο τελείωσε η συζήτηση του Σταύρου Αδαµίδη µε τον µάνατζερ του Ισµαελ Μπλάνκο, Γκουστάβο Οναϊντία. Οι δύο άνδρες συζήτησαν το θέµα της ανανέωσης του συµβολαίου του Αργεντίνου.

Ο πρόεδρος της Ενωσης ανέφερε ότι στην οµάδα υπολογίζουν πολύ τον ποδοσφαιριστή και υπάρχει πρόθεση για κατάθεση πρότασης µε σαφώς καλύτερη προσφορά από την προηγούµενη, αλλά θα γίνει σε έναν µε δύο µήνες και όχι τώρα. Δηλαδή, ουσιαστικό αποτέλεσµα δεν υπήρξε.

ΖΗΜΙΑ

Σοβαρή οικονοµική ζηµιά θα έχει η ΑΕΚ στην περίπτωση που το ΟΑΚΑ δεν θα είναι έτοιµο στις 16 Σεπτεµβρίου για το µατς µε τη Χάιντουκ.

Η ευθύνη φυσικά δεν βαρύνει την «κιτρινόµαυρη» ΠΑΕ, αλλά τη διοίκηση του Ολυµπιακού Σταδίου.

Παρ’ όλα αυτά οι επιπτώσεις θα είναι σηµαντικές για τους «κιτρινόµαυρους».

Σύµφωνα µε διαβεβαιώσεις των διοικούντων το ΟΑΚΑ το γήπεδο θα είναι έτοιµο, αλλά τα έργα σταµατούν καθώς αύριο θα πραγµατοποιηθεί η συναυλία των U2.

Ετσι, όταν θα αρχίσουν πάλι θα αποµένουν λίγες ηµέρες για να ολοκληρωθούν. Κανείς δεν µπορεί να σκεφτεί πού θα παίξει η ΑΕΚ στην περίπτωση που δεν θα είναι έτοιµο το γήπεδο, αφού ήδη έχει ζητήσει ως έδρα του αγώνα της για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήµατος εναντίον του Πανσερραϊκού τη Ριζούπολη.

Το σηµαντικό είναι ότι όπου δώσει το πρώτο µατς, στο ίδιο γήπεδο θα πρέπει να αγωνιστεί και στα άλλα δύο εντός έδρας. Ετσι οι λύσεις θα είναι είτε το άδειο Καραϊσκάκη, είτε το Πανθεσσαλικό, είτε η Λεωφόρος.

Και στις τρεις περιπτώσεις όµως η ΠΑΕ θα χάσει µεγάλο χρηµατικό ποσό, κυρίως από τα εισιτήρια, από τις διαφηµίσεις και ίσως από κάποιους χορηγούς. Στην ΑΕΚ έχουν πάρει υποσχέσεις ότι το γήπεδο θα είναι έτοιµο, αλλά αν και αυτή τη φορά υπάρξει καθυστέρηση, αποκλειστικά υπεύθυνη θα είναι η διοίκηση του ΟΑΚΑ. Τι θα κάνει η διοίκηση των «κιτρινόµαυρων» στην περίπτωση που δεν θα είναι έτοιµο το γήπεδο δεν έχει γίνει γνωστό.