Μετά τους Καµορανέζι και Τρεζεγκέ, χθες οι Ιταλοί έµπλεξαν στους µεταγραφικούς σχεδιασµούς του Ολυµπιακού και τον Τζενάρο Γκατούζο! Ο 32χρονος αµυντικός µέσος της Μίλαν, σύµφωνα µε τα ιταλικά µέσα ενηµέρωσης, ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους».


Ο ιταλικός Τύπος µάλιστα αποκαλύπτει ότι ο εκπρόσωπος του παίκτη Αντρέα Ντ’ Αµίκο πρόκειται να έλθει στην Αθήνα τις προσεχείς ώρες για να µιλήσει µε τους υπεύθυνους του Ολυµπιακού, οι οποίοι πάντως δέν επιβεβαιώνουν τα παραπάνω.

Χτες αργά το βράδυ ο εκπρόσωπος του παίκτη βρισκόταν στα γραφεία της Μίλαν συζητώντας το ενδεχόµενο µεταγραφής του Γκατούζο. Ο διεθνής µέσος, ο οποίος την περασµένη σεζόν υπέστη σοβαρό τραυµατισµό, έχει συµβόλαιο µε τη Μίλαν µέχρι το 2012 και οι ετήσιες αποδοχές του φθάνουν τα 3,5 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος ο Γκατούζο εµφανίζεται θετικός στη µετακίνησή του στην Ελλάδα και τον Ολυµπιακό υπό την προϋπόθεση ότι θα ικανοποιηθεί στο χρηµατικό.

ΛΙΝΕΝ

«Δεν είµαστε 100% έτοιµοι και αυτό δεν θα ήταν φυσικό. Δουλέψαµε καλά στη διάρκεια της προετοιµασίας, όχι µόνο γι’ αυτά τα µατς, αλλά για όλη τη σεζόν. Θέλουµε να προχωρήσουµε στο θεσµό και θα δώσουµε τον καλύτερό µας εαυτό. Ξέρουµε τι θέλουµε µέσα στο παιχνίδι και πώς θα πάρουµε το αποτέλεσµα. Εχουµε κάνει σκάουτινγκ σ’ ένα παιχνίδι της Μπέσα αλλά δεν ξέρω αν θα χρησιµοποιήσει τους ίδιους παίκτες, ενώ την έχουµε δει και σε περσινά της παιχνίδια» ήταν τα πρώτα λόγια του Εβαλντ Λίνεν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στο Στάδιο Κεµάλ Σταφά για το αποψινό (21.30 – Νοvasports1)

παιχνίδι του Ολυµπιακού κόντρα στην αλβανική Μπέσα για τον τρίτο προκριµατικό γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Αναφερόµενος στην αντίπαλο του Ολυµπιακού, ο Γερµανός τεχνικό είπε: « Οι αντίπαλοί µας θα έχουν κίνητρο, θα τρέξουν και θα δώσουν το 100% των δυναντοτήτων τους. Και για τις δύο οµάδες ο αγώνας αυτός γίνεται πολύ νωρίς αλλά δυστυχώς δεν γινόταν αλλιώς. Εµείς θα προσπαθήσουµε να βγάλουµε στο παιχνίδι τα στοιχεία που έχουµε δουλέψει στην προετοιµασία µας».

Οταν ρωτήθηκε για την άµυνα που θα παρατάξει και η οποία θα έχει δύο νέους παίκτες στη σύνθεση της (Χολέµπας – Μοντεστό), ο Εβαλντ Λίνεν είπε: «Δεν είναι το ιδανικό, αλλά όλοι µιλάνε την γλώσσα του ποδοσφαίρου και περιµένουµε να δείξουν την εικόνα που θέλουµε. Ο Χολέµπας έχει κάνει µόνο δύο προπονήσεις, αλλά έχει ακολουθήσει την προετοιµασία τη Μόναχο 1860 και είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Οι άλλοι τρεις (Μοντεστό, Μπράβο, Γκαλίτσιος) ήταν περισσότερο καιρό µαζί».

Σύµφωνα µέ όσα έδειξε στις προπονήσεις, ο Λίνεν πρόκειται να ξεκινήσει απόψε κόντρα στη Μπέσα µε την εξής ενδεκάδα: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Μοντεστό, Χολέµπας, Ντουντού, Μαρέσκα, Οσκαρ, Ζαϊρί, Ντιόγκο και Μιραλάς.

Στην αποστολή µετέχουν ακόµα οι Μέγιερι, Πάρντο, Βαλεριάνος, Επστάιν, Ποτουρίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Νικλητσιώτης, Φετφατζίδης, Βασιλόγιαννης, Κατσικογιάννης και Μήτρογλου.

ΜΕ[-2233ΜΠΕΣΑ

Πρώτη µάχη απόψε στο Στάδιο Κεµάλ Σταφά (21.30 –

Νοvasports1) κόντρα στην αλβανική Μπέσα για τον τρίτο προκριµατικό του Γιουρόπα Λιγκ