Η επόμενη μέρα της αλλαγής σκυτάλης στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρήκε τους ανθρώπους του να έχουν συνεχείς συσκέψεις και επαφές με ατζέντηδες προκειμένου να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.


Χθες το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Βασίλη Τοροσίδη επιβεβαιώθηκε επίσημα, καθώς κατέθεσε πρόταση (χωρίς να γίνει γνωστό το ποσό των χρημάτων που προσέφερε) για την απόκτηση του 25χρονου διεθνούς αμυντικού. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν αρνητική, αφού ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει διάθεση να παραχωρηθεί ο παίκτης.

Επίσης στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε ο εκπρόσωπος του Αριελ Ιμπαγκάσα προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για τον ισπανό μέσο και να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό. Σε ό,τι αφορά τον Τζαβάντ Νεκουνάμ, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε εμπλοκή στο θέμα της αμοιβής του ποδοσφαιριστή, η άποψη που επι κρατεί όμως είναι ότι εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο διεθνής ιρανός θα μετακομίσει από την Ισπανία στην Αθήνα.

Χθες η κροατική εφημερίδα «24 Sata» αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει για έναν χρόνο δανεικό από την Αρσεναλ τον βραζιλιάνο Εντουάρντο ντα Σίλβα που διεθέτει κοινοτικό διαβατήριο (Κροατίας), καθώς δεν υπολογίζεται από τον Αρσέν Βενγκέρ. Και στο Βέλγιο όμως υπάρχει αναφορά για τον Ολυμπιακό, αφού η εφημερίδα «Ηet Νieuwsblad» έγραψε ότι οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν πρόταση 3,9 εκατ. ευρώ στην Αλκμάαρ για την απόκτηση του 22χρονου Μούσα Ντεμπελέ, ο οποίος έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του. Φυσικά και για τα δύο δημοσιεύματα δεν υπήρξε καμία αντίδραση από πλευράς Ολυμπιακού.

ΝΕΚΟΥΝΑΜ

Η άποψη που επικρατεί είναι ότι εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο διεθνής Ιρανός θα μετακομίσει από την Ισπανία στην Αθήνα