Ολυμπιακός και Παναθηναικός έριξαν τους τόνους στη χτεσινή σύσκεψη που προκάλεσε ο εισαγγελέας Κωνσταντακόπουλος, για το ντέρμπι της Κυριακής.

Ουπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, ζήτησε να πέσουν οι τόνοι, μίλησε για στήριξη του κόσμου σε φίλαθλα πλαίσια, υπογράμμισε πως ο Σ. Κόκκαλης ουδέποτε έκανε τέτοιες δηλώσεις κάτι τόνισε με επιστολή του στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο.

«Εγινε μια καλή συνάντηση. Εμείς και ο Παναθηναϊκός εκφράσαμε την επιθυμία να πέσουν οι όποιοι τόνοι είχαν ανέβει δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, να πάμε σε ένα καλό ντέρμπι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και νανίκησει ο καλύτερος» είπε ο κ Μόραλης «ως γηπεδούχοι αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να πείσουμε τους φιλάθλους να συμπεριφερθούν κόσμια. Θα υπάρξουντέσσερις εισαγγελείς στο ντέρμπι όπως γίνεται πάντα και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Θα φιλοξενήσουμε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟ όπως αντίστοιχα εκείνοι τα προηγούμενα χρόνια και έχω την αίσθηση πως όλα θα πάνε καλά».

«Ο σκοπός της συνάντησης ήταν ναληφθούν τα μέτρα που θα διασφαλίσουν πως οι πρωταγωνιστές θα είναι οι ποδσσφαιριστές. Σίγουρα θα βοηθήσει προς αυτό η πρωτοβουλία του εισαγγελέα και όπως είπε και ο Μώραλης δεν πηγαίνουμε προς κλιμάκωση και όλα θα κυλήσουν ομαλά. Ο λόγος από δω και πέρα είναι στους ποδοσφαιριστές και θα το δούμε την Κυριακή».είπε και ο εκπρόσωπος του Παναθηναικού, Στέφανοπς Ησαίας.