«Οι στόχοι που θέτει μια ομάδα πρέπει να είναι οι ψηλότεροι δυνατοί». Τάδε έφη Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο νέος προπονητής του Άρη ήταν λιτός μεν, ξεκάθαρος δε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη χθες το μεσημέρι όσον αφορά το τι θα ζητήσει από τους παίκτες του. «Θα κοιτάξουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και για αυτό θα δουλέψουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους και συνέχισε: «Με εκπλήσσει η υποδοχή. Ήρθα στον Άρη να δουλέψω και αυτό θα κάνω από εδώ και πέρα. Ανυπομονώ να δω τους παίκτες και τη νέα μου ομάδα». Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης τον περίμενε αντιπροσωπεία μόνον των οπαδών του Άρη, αφού δεν κρίθηκε ως καλή ιδέα η μεγάλη υποδοχή, κυρίως επειδή θα ταλαιπωρούνταν ο Αργεντινός τεχνικός από τη μια και από την άλλη μια τέτοια υποδοχή δεν είναι του γούστου του.

Ο Κούπερ πήγε το μεσημέρι στην προπόνηση του Άρη, η οποία έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με ανοικτές τις πόρτες για τον κόσμο. Εντυπωσιακή ήταν η συμπεριφορά των φιλάθλων του Άρη, οι οποίοι παρότι θεωρούνται ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, χθες παρακολουθούσαν την προπόνηση πειθαρχημένοι, δίχως να φωνάζουν συνθήματα.

ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ

Ο Αργεντινός προπονητής πήγε λίγο πριν αρχίσει η προπόνηση στο κέντρο του γηπέδου και χαιρέτησε έναν έναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να ανέβει στη συνέχεια στα VΙΡs μαζί με τους συνεργάτες του Κάρλος Φανταγκούσι και Άνχελ Πουέμπλα προκειμένου να παρακολουθήσει από εκεί την προπόνηση. Ο προπονητής τερματοφυλάκων επί Μαζίνιο, Ουέρλσον, καθοδήγησε την προπόνηση και έδειξε στον Κούπερ και το 4-4-2 αλλά και το 4-2-3-1 που είχε δουλέψει μέχρι τώρα η ομάδα. Δεν προπονήθηκε ο Ρονάλντο στον οποίο έγινε ένεση και σήμερα θα δοκιμάσει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα. Ο Φλάβιο ακολούθησε λόγω τενοντίτιδας ατομικό πρόγραμμα και πολύ δύσκολα θα είναι στην αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα. Το ίδιο ισχύει και για τον Νάτσο Γκαρσία. Σήμερα στις 13.30 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης». Σήμερα επίσης θα αποφασιστεί αν θα καθήσει ο Αργεντινός τεχνικός στον πάγκο του Άρη το Σάββατο στο παιχνίδι με αντίπαλο την Καβάλα ή όχι.