Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ στο Βέλγιο, δεν είχε αποτέλεσμα.

Το 2-0 υπέρ της Σταντάρ Λιέγης, δημιουργεί νέα δεδομένα στον όμιλο, καθώς η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

Αρσεναλ 10 βαθμοί(νίκησε την Αλκμααρ).

Ολυμπιακός 6.

Σταντάρ Λιέγης 4.

Αλκμααρ 2.

Ολα, λοιπόν, θα κριθούν στα επόμενα ραντεβού. Ο Ολυμπιακός έχει να αγωνιστεί στην Ολλανδία και υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική την Αρσεναλ. Τα πάντα είναι ανοιχτά! Αλλά ο σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς στην έδρα της Αλκμααρ και να εξασφαλίσει το εισιτήριο.

Η Σταντάρ παρά τα εσωτερικά της προβλήματα και τις κόντρες μεταξύ των ποδοσφαιριστών, έδειξε ιδιαίτερα δυνατή. Κυριάρχησε σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού και όταν «άνοιξε το σκορ», απείλησε τον Ολυμπιακό με αντεπιθέσεις. Η ομάδα του Ζίκο είχε απουσίες και όταν αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού ο Γκαλέτι, τη θέση τού Αργεντίνου πήρε ο πιτσιρικάς Φετφατζίδης!

Στο 31′ ο Μανγκαλά έκανε την μακρινή πάσα, ο Μέλμπεργκ δεν τα κατάφερε και ο Μποκανί με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής σημείωσε το 1-0.

Στο 40′ σουτ του Γκονζάλες -Καρσελά από μακριά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Νικοπολίδη και στο 61′ ο Ολυμπιακός έχασε την κυριότερη ευκαιρία να ισοφαρίσει: ο Μαρέσκα επιχείρησε το «γέμισμα» και ο Μέλμπεργκ έπιασε την προβολή για να αποκρούσει ο Μπολάτ!

Και αντί να έρθει το γκολ για τον Ολυμπιακό, η Σταντάρ βγήκε στην επίθεση και στο 88′ ο Γκορέ υποχρέωσε τον Νικοπολίδη σε καλή απόκρουση για να γίνει αμέσως το 2-0 με κεφαλιά του Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος παρουσιάζεται ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, αλλά δεν είχε …πρόβλημα να πετύχει ωραίο γκολ!

Ο Ιταλός Ριτσόλι παρατήρησε με κίτρινες κάρτες τους Ντουντού, Καμοτσάτο, Οσκαρ, Μανγκαλά.

Σταντάρ Λιέγης: Μπολάτ, Ρικάρντο Ρότσα, Φελίπε, Μποκανί, Ντε Καμάργκο, Καμοτσάτο, Μανγκαλά, Σαρ (46′ Βίκτορ Ράμος), Γιοβάνοβιτς(90′ Ανζελί), Βίτσελ, Γκονζάλες -Καρσελά(86′ Γκορέ).

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος (78′ Γιάννης Παπαδόπουλος), Ντουντού, Ραούλ Μπράβο, Οσκαρ (78′ Στολτίδης), Γκαλέτι (42′ Φετφατζίδης), Μαρέσκα, Μήτρογλου, Ζεβλάκοφ.