«Κάθε πρωτάθλημα έχει τη δική του ιστορία και γι΄ αυτό είναι και ξεχωριστό με τη χαρά κάθε φορά να είναι μεγάλη. Απλά θα ξεχώριζα τους τίτλους του 1997, επειδή ήταν ο πρώτος και του 2003, που ήταν ο 7ος συνεχόμενος και ήρθε με ιδιαίτερα πανηγυρικό τρόπο. Θεωρώ μεγάλη υπόθεση ότι εκτός του τίτλου φέτος μπήκαν στην ομάδα και νέα παιδιά, που θα αποτελέσουν το λαμπρό μέλλον της ομάδας», δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο μοναδικός που ήταν παρών και στις 11 φιέστες των πρωταθλητών την τελευταία 12ετία (ρεκόρ για παίκτη στην ιστορία της Α΄ Εθνικής).

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ

Ο Λούα Λούα είχε… τρελαθεί και σχεδόν δεν άφηνε το τρόπαιο του πρωταθλητή στον γύρο του θριάμβου, ενώ μαζί με τον Κοβάσεβιτς ήταν οι παίκτες που αποθεώθηκαν περισσότερο από τον κόσμο. Ο Κονγκολέζος, που λίγο νωρίτερα είχε πάρει μια φωτογραφική μηχανή και σαν επαγγελματίας τραβούσε φωτογραφίες τους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, δεν σταμάτησε λεπτό να συμμετέχει στους πανηγυρισμούς σαν μικρό παιδί.

Πρώτο του πρωτάθλημα ήταν και το χάρηκε δεόντως.

Λίγο πιο δίπλα ο Λεονέλ Νούνιες δήλωνε ευτυχισμένος πατέρας («Είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα και το γιορτάζω με την οικογένειά μου»).

Ο βασικός χορηγός του Ολυμπιακού (Vodafone) βράβευσε τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς ως πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα. Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Σωκράτης Κόκκαλης βράβευσε τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και ο Σύνδεμος Βετεράνων του Ολυμπιακού τίμησε τον Σωκράτη Κόκκαλη. Επίσης, η Vodafone βράβευσε τον αρχηγό του Ολυμπιακού για τη συμβολή του στην κατάκτηση των 11 τίτλων. Το βραβείο απένειμε ο Στέλιος Γιαννακόπου- λος.