ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι μεταπωλητές καυσίμων στη Θεσσαλονίκη, αρχίζοντας από σήμερα τη διανομή πετρελαίου. Στη Θεσσαλονίκη είχε δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα και καταναλωτές αναγκάζονταν να αγοράζουν πετρέλαιο κίνησης για να ζεσταθούν. Η αναστολή των κινητοποιήσεων αποφασίστηκε ύστερα από την πίεση που ασκήθηκε στον κλάδο από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τις ημέρες της κακοκαιρίας στους καταναλωτές. Εκπρόσωποι των εμπόρων καυσίμων προσδοκούσαν πάντως να διευθετηθούν άλλα ζητήματα τα οποία θέτουν σε συνάντηση που έχουν ζητήσει με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης.

Ωστόσο, τόσο έμποροι όσο και πρατηριούχοι έλεγαν χθες πως λόγω της μεγάλης ζήτησης και της λίστας που έχει δημιουργηθεί ελάχιστοι θα εξυπηρετηθούν σήμερα, ενώ πολλοί είναι οι έμποροι που δεν έχουν ολοκληρώσει την εγκατάσταση του νέου συστήματος, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα.

Οι μεταπωλητές απέσυραν από το πλακόστρωτο της παραλίας Θεσσαλονίκης τα βυτιοφόρα τους αναστέλλοντας την αποχή τους από τη διανομή. Οι εκπρόσωποί τους όμως τόνιζαν πως ορισμένοι δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στα νέα μέτρα και θα αποσυρθούν.