Άρωμα Ευρώπης για το μακριά νυχτωμένο (κομμένο από το Τσάμπιονς Λιγκ) τα τελευταία χρόνια ελληνικό γυναικείο βόλεϊ με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει απόψε (19.00) στο Μπρνό Τσεχίας την τοπική Κράλοβο για το Τσάλεντζ Καπ (ρεβάνς στο Ρέντη 1η Δεκεμβρίου) και τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται αύριο Κυριακή στη Γλυφάδα (18.30) τη σερβική ομάδα του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου (ρεβάνς επίσης 1η Δεκεμβρίου).

Υπάρχουν απόψε και συναντήσεις για την 6η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών: Επίκουρος Θεσσαλονίκης- Ηρακλής Κηφισιάς (Πολίχνη, 17.00), Μαρκόπουλο- Ηρακλής Θεσσαλονίκης (Μαρκόπουλο, 19.00) και Ίωνες- ΑΕΚ (Κλ. Νέας Ιωνίας, 20.00).

ΣΤΙΒΟΣ: Πρεμιέρα αύριο Κυριακή (11.00) από τη Σητεία στο Λασίθι για τους αγώνες της σειράς Γκραν πρι στίβου Γύροι Πόλεων, τους οποίους διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με την επωνυμία «Μιχάλης Κούσης» στη μνήμη του αείμνηστου πρωταθλητή μεγάλων αποστάσεων. Ο αγώνας στον οποίο μετέχουν πολλοί γνωστοί πρωταθλητές (Αντώνης Παπαντώνης, Τάσος Φράγκος, Ελένη Δόντα, Γεωργία Αμπατζίδου κ.ά.) παίρνει εορταστικό χαρακτήρα λόγω του γεγονότος ότι γιορτάζει η προστάτις της πόλης της Σητείας Αγία Αικατερίνη.