ΝΕΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ παρουσίασε χθες η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου: Σύμφωνα με πληροφορίες, η θεραπεία που εφαρμοζόταν στον Αρχιεπίσκοπο έχει σταματήσει εδώ και μερικές ημέρες λόγω των παρενεργειών που του προκάλεσαν τα φάρμακα και δεν αποκλείεται να έχει ξεκινήσει ήδη άλλης μορφής θεραπευτική αγωγή.

Ιεράρχες και στενοί φίλοι του Αρχιεπισκόπου που τον έχουν δει τις τελευταίες ημέρες έλεγαν χθες στα «ΝΕΑ» ότι ο κ. Χριστόδουλος είναι ταλαιπωρημένος και καταβεβλημένος από την πολύμηνη περιπέτεια της υγείας του- προσθέτουν όμως ότι δεν χάνει την αισιοδοξία και τη διάθεσή του.

Σύμφωνα με φήμες, πάντως, ο Αρχιεπίσκοπος επρόκειτο χθες να μεταφερθεί σήμερα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου έχει ετοιμαστεί ειδικό δωμάτιο για τη νοσηλεία του. Ωστόσο, οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονταν από την Αρχιεπισκοπή. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη ο Αρχιεπίσκοπος μεταφέρθηκε στο Αρεταίειο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις έπειτα από την επιδείνωση της υγείας του. Οι εξετάσεις σύμφωνα με πληροφορίες δεν έδειξαν υποχώρηση των όγκων. Στο μεταξύ, διαδοχικές επισκέψεις μητροπολιτών δέχτηκε χθες ο κ. Χριστόδουλος στο σπίτι του στο Π. Ψυχικό. Ο Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Σεραφείμ είπε εξερχόμενος της οικίας του Αρχιεπισκόπου ότι τον βρήκε σε καλή διάθεση, ενώ ο Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος ανέφερε ότι ο Αρχιεπίσκοπος ενδιαφέρθηκε για τα προβλήματα των μητροπόλεων. Στις 12 το μεσημέρι επισκέφτηκε τον Αρχιεπίσκοπο ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Ιερώνυμος.