Και αυτό το μοντέλο έχει ανανεωθεί όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, το σαλόνι του έχει εκσυγχρονιστεί και σίγουρα το ατού του είναι οι προσιτές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το ιταλικό μοντέλο έχει σύγχρονη σχεδίαση με κύριο χαρακτηριστικό τη «μούρη» στην οποία δεσπόζει ο επιβλητικός προφυλακτήρας, ενώ στο επάνω τμήμα έχουν τοποθετηθεί τα δύο οβάλ φωτιστικά σώματα. Στις εκδόσεις cargo αυξήθηκε σημαντικά ο χώρος φόρτωσης: υπάρχουν εκδόσεις με βάρος μέχρι 4 τόνους και ωφέλιμο φορτίο μέχρι 2 τόνους, αλλά και με όγκο φόρτωσης έως και 17 κυβικά μέτρα με εσωτερικό μήκος που ξεπερνά τα 4 μέτρα. Ταυτόχρονα έχει βελτιωθεί η ευκολία φόρτωσης, αφού έχει μειωθεί το ύψος που έχει το κατώφλι φόρτωσης από το έδαφος στα 53 εκατοστά.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ Προσφέρεται με υπερτροφοδοτούμενους πετρελαιοκινητήρες της οικογένειας Μultijet. Ο βασικός κινητήρας των 2.198 κ.εκ. αποδίδει ισχύ 100 ίππων και ο αμέσως μεγαλύτερος των 2.287 κ.εκ. αποδίδει 120 ίππους. Η κορυφαία επιλογή του τρίλιτρου Μultijet κινητήρα προσφέρει ισχύ 157 ίππων, με τη μέγιστη τιμή της ροπής του να ορίζεται στα 400 Νm.

ΤΙΜΗ Στάνταρ ΑΒS, το προαιρετικό ΕSΡ, οι έως έξι αερόσακοι και το ενισχυμένο πλαίσιο αυξάνουν τα επίπεδα ασφάλειας των επιβατών. Από 17.050 ευρώ.

TOP

Η αισθητή αναβάθμιση στον θάλαμο των επιβατών του νέου Ducato τόσο στη σχεδίαση όσο και στην εργονομία και την ποιότητα κατασκευής