Μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ του Λεβαδειακού και της Δημοτικής Αρχής της πόλης. Χθες στην ΠΑΕ έφθασαν ένα τηλεγράφημα και μία επιστολή του δημάρχου Λιβαδειάς κ. Τσιφή. Στο τηλεγράφημα ο δήμαρχος έδινε συγχαρητήρια για την άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα και κατέληγε ως εξής: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η πορεία της ομάδας που έκανε περήφανη και γνωστή την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα να είναι δημιουργική και αποδοτική και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Δήμος Λιβαδειάς και εγώ προσωπικά θα είμαστε συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθειά σας». Αυτή ήταν η ευχάριστη έκπληξη για τη διοίκηση του Λεβαδειακού, καθώς λίγη ώρα αργότερα στα γραφεία της ΠΑΕ έφθασε συστημένη επιστολή με την υπογραφή του κ. Τσιφή, το πλήρες κείμενο της οποίας έχει ως εξής:

«Κύριε πρόεδρε, επειδή ο Αθλητικός Οργανισμός Λιβαδειάς δεν δύναται ούτε και επιτρέπεται να έχει στις εγκαταστάσεις του συσκευές ιδιωτικών συλλόγων και να επιβαρύνεται της ηλεκτρικής κατανάλωσης αυτών, παρακαλούμε όπως εντός εύλογου χρονικού διαστήματος να απομακρύνετε τις ηλεκτρικές συσκευές της ΠΑΕ που επιβαρύνουν την κατανάλωση του Δημοτικού Σταδίου». Όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ οι μόνες ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιεί στο γήπεδο είναι ένα πλυντήριο ρούχων, μία τηλεόραση, ένα φωτοτυπικό με παραγωγή πέντε φωτοτυπίες κάθε 15 ημέρες, ένα σεσουάρ και ένας φορτιστής κινητού τηλεφώνου. Οι υπεύθυνοι του Λεβαδειακού δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ήταν αυθεντική αυτή η επιστολή, καθώς υπέθεσαν ότι κάποιος ήθελε να διαταράξει τις σχέσεις της ΠΑΕ με τον Δήμο Λιβαδειάς. Όμως έπειτα από έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε η αυθεντικότητα της επιστολής και στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λεβαδειακός τονίζει πως «αυτό που απομένει στους ανθρώπους και τους φίλους της ομάδας είναι πίκρα και απογοήτευση, αφού είναι προφανής η αντίφαση ανάμεσα στα ΄΄όμορφα τα λόγια τα μεγάλα΄΄ του τηλεγραφήματος και στην υστερόβουλη σκέψη που οδήγησε στη συγγραφή της επιστολής».

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, όλες οι ενδείξεις καταλήγουν στον Κροάτη Γιόζιπ Κούζε με τον οποίο ο Γιάννης Κομπότης έχει πραγματοποιήσει διαπραγματεύσεις και όπως φαίνεται θα επέλθει συμφωνία.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Ο Δήμος Λιβαδειάς κάλεσε την ΠΑΕ Λεβαδειακός να απομακρύνει το ηλεκτρικό πλυντήριο, την τηλεόραση και μερικές ακόμα συσκευές από το δημοτικό στάδιο, καθώς επιβαρύνουν το ταμείο του!