Μακριά από το γκολ! Κέρκυρα και SΚΟDΑ Ξάνθη δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0).

Όχι ότι οι μονομάχοι του αγώνα δεν δημιούργησαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αλλά οι τερματοφύλακες Σιντιμπέ και Μάλαρτζ είχαν στο ενεργητικό τους πολλές και σωτήριες αποκρούσεις και κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν.

Το ματς ήταν αμφίρροπο καθώς οι Τεννές και Κωφίδης ήθελαν τη νίκη για να μπορέσουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Τελικά δεν τα κατάφεραν και παρέμειναν στην περιοχή όπου υπάρχουν οι νάρκες τις οποίες αν πατήσεις σε οδηγούν στη Β΄ κατηγορία.

Η Ξάνθη προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της. Η Κέρκυρα άρχισε να πατάει γερά στο γήπεδο μετά την πρώτη μισή ώρα του αγώνα και στη συνέχεια έγινε και αυτή επικίνδυνη.

Η Κέρκυρα απείλησε στο 24΄ όταν ο Ντα Σίλβα ολοκλήρωσε με σουτ την ατομική προσπάθειά του, όμως ο Μάλαρτζ βρέθηκε στη σωστή θέση.

Η φάση που συζητήθηκε έγινε στο 54΄. Ο Μάλαρτζ απέκρουσε εντυπωσιακά τα σουτ του Καγκιούζη και του Σκούφαλη, ενώ στη συνέχεια ο Γκουέλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο βοηθός είχε υποδείξει παράβαση (οφσάιντ).

«Ακόμη μία φορά έχουμε παράπονα από τη διαιτησία για την υπόδειξη του βοηθού στη φάση του γκολ που πετύχαμε» είπε ο Μπάμπης Τεννές.

Ο τεχνικός της SΚΟDΑ Ξάνθης Σάββας Κωφίδης υπογράμμισε: «Θεωρούμε θετικό το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε με στόχο να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τη σωτηρία μας».