O Α.Ο. Ηρακλής Περιστερίου ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης ανδρών, που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Ιλίου «Γ. Κακούρης», αλλά την παράσταση έκλεψαν οι… αδελφικές μονομαχίες.

Στα 84 κιλά οι αδελφοί Άγγελος και Κώστας Κουτσιούμπας (αμφότεροι του Ολυμπιακού) ήταν λογικό κάποια στιγμή να βρεθούν αντίπαλοι, αλλά αυτό συνέβη από τον πρώτο γύρο με τον Άγγελο να προχωρά με νίκη στα σημεία (3-1) και τον Κώστα να αναλαμβάνει το κέρασμα από το χαμένο στοίχημα.

Στα 55 κιλά ήταν η σειρά των αδελφών Κιουρεγκιάν να βρεθούν αντίπαλοι και μάλιστα στον τελικό. Ο Αρτιόμ (του Ολυμπιακού) και ο Αρούτ (Πόντιοι Αγίας Βαρβάρας) αποφάσισαν να μην παλέψουν. Έτσι ο Αρτιόμ πήρε το χρυσό και ο Αρούτ το ασημένιο.

Στη βαθμολογία, όπως είπαμε, πρώτευσε ο Ηρακλής Περιστερίου που συγκέντρωσε 43 βαθμούς έναντι 39 του Ολυμπιακού και 31 του Παλαιστικού Ομίλου Πρωταθλητών Χαλκίδας.

Πάντως, η μεγαλύτερη στιγμή των αγώνων ήταν αναμφίβολα η συμμετοχή του Μανώλη Βιδάκη στα 120 κιλά. Ο αθλητής του Α.Σ. Αλμυρού, παρά τα προβλήματα ομιλίας που έχει, έδειξε τη δύναμη της ψυχής του αντιμετωπίζοντας δύο από τους κορυφαίους παλαιστές της κατηγορίας, τον Ξενοφώντα Κουτσιούμπα και τον Κώστα Θάνο.