Το χειροκρότημα που κέρδισε στο Αλεξάνδρειο από τους οπαδούς του Άρη, περιμένει ο Παναθηναϊκός απόψε στο ΟΑΚΑ (20.45 SuperSport1) από τους δικούς του οπαδούς. Οι «πράσινοι», με τον αγώνα κόντρα στη γεμάτη ταλέντο Παρτιζάν, επιστρέφουν

ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ

Το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογική σημασία για μας και είναι μια καλή ευκαιρία για τους φιλάθλους μας να δουν καλό παιχνίδι και να ευχαριστηθούν θέαμα

μετά τέσσερις εκτός έδρας αγώνες στο «σπίτι» τους και ύστερα από τη μεγαλοπρεπή εμφάνιση στο Αλεξάνδρειο (96-60), με αποτέλεσμα άπαντες να προσμένουν μεγάλη προσέλευση στο γήπεδο μπάσκετ των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Μαρούσι. Άλλωστε, ο αγώνας με τους Σέρβους είναι ο τελευταίος εντός έδρας για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, αφού ο Παναθηναϊκός κλείνει τα ματς των ομίλων στο Τελ Αβίβ με τη Μακάμπι.

«Είμαστε υπερήφανοι για την προσέλευση του κόσμου σε όλα τα προηγούμενα ματς που έχουν φέρει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή στον τομέα αυτό και θέλουμε να συνεχίσει ο κόσμος μας να έρχεται στο γήπεδο σε αυτόν τον ρυθμό και στη συνέχεια της διοργάνωσης. Το παιχνίδι με την Παρτιζάν δεν έχει βαθμολογική σημασία για μας και είναι μια καλή ευκαιρία για τους φιλάθλους μας να δουν καλό παιχνίδι, να ευχαριστηθούν θέαμα και παράλληλα να χειροκροτήσουν την ομάδα, η οποία επιστρέφει στο ΟΑΚΑ μετά τέσσερα εκτός έδρας ματς, για την προσπάθεια που κάνει και για όσα έχει πετύχει ώς τώρα», επεσήμανε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι η παρουσία του κόσμου δίνει στους παίκτες του το κίνητρο που χρειάζονται, έστω κι αν δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

«Οι παίκτες πρέπει να μπαίνουν πάντα στον αγώνα με το υψηλότερο κίνητρο. Σεβόμενοι τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο να τους δει και τη δουλειά που έκανε η ομάδα όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις που προηγήθηκαν. Γι΄ αυτό, μπορεί να περιμένουμε τους αγώνες του ΤΟΠ-16, αλλά έχουμε κίνητρο να παίξουμε καλό μπάσκετ και να νικήσουμε για τον κόσμο που θα έρθει στο ΟΑΚΑ, αλλά και γιατί στο Τελ Αβίβ το γήπεδο θα είναι κατάμεστο από τους οπαδούς της Μακάμπι», εξήγησε ο Σέρβος προπονητής. Ο Ομπράντοβιτς, κάνοντας απολογισμό για την 4άδα των σερί εκτός έδρας αγώνων, δήλωσε ικανοποιημένος, αλλά επεσήμανε πως «πρέπει να δουλέψουμε κάποια στοιχεία, γιατί είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα»! Τέλος, αναφερόμενος στον Μπατίστ, είπε ότι ο Αμερικανός «νιώθει καλύτερα και ότι θα αγωνιστεί μόλις είναι 100% έτοιμος».