Στο Αλεξάνδρειο κρίνεται αύριο η πρώτη θέση τής κανονικής περιόδου. Η Α1 μπορεί να κάνει τζάμπολ στον β΄ γύρο του «μαραθωνίου» της, όμως το μέγα ντέρμπι μεταξύ του αναγεννημένου και εξαιρετικά παθιασμένου Άρη και του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού, είναι ικανό να κρίνει εν τέλει το αβαντάζ έδρας στα πλέι-οφ. Οι «πράσινοι» που θα αγωνιστούν χωρίς τον Μάικ Μπατίστ και έχοντας μια νίκη περισσότερη από τους αντιπάλους τους, διαθέτουν και την «προίκα» των 13 πόντων από τη νίκη τους στον αγώνα- πρεμιέρα (82-69) στο ΟΑΚΑ. Ο Άρης, με τον Καστλ να έχει επιστρέψει και με τον ενθουσιασμό να… ξεχειλίζει, θα επιδιώξει τη νίκη, που θα τον φέρει σε θέση ισχύος για την… πολ ποζίσιον στα πλέι-οφ. Κυριακή είναι και το άλλο ματς που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες της Πάτρας να αγωνίζονται στην έδρα της Ολυμπιάδας.

Το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ(17.00): Ελληνικό (SS3): Πανιώνιος- Μακεδονικός (Ζαβλανός, Γεωργιάδης, Πανταζής), Νεάπολης: Ολύμπια Λαρ.Μαρούσι

(Χριστοδούλου, Σχινάς, Μητσόπουλος), ΣΕΦ (Sport+): Ολυμπιακός- ΑΕΛ (Κουκουλεκίδης, Μπήτης, Αφεντουλίδης), Αιγάλεω: Αιγάλεω- ΠΑΟΚ (Βορεάδης, Τανατζής, Παπαπέτρου), ΟΑΚΑ (ΕΤ1): ΑΕΚ- ΠΓΣ (Πιτσίλκας, Καρακατσούνης, Ψαριανός).

ΚΥΡΙΑΚΗ(17.00): Αλεξάνδρειο (ΕΤ1): Άρης- Παναθηναϊκός (Κορομηλάς, Μαστραφτσής, Πηλοΐδης), Ολυμπιάδας: Ολυμπιάδα Π.- Απόλλων Π.