Η Παρί Σεν Ζερμέν αιφνιδίασε τον Γκι Λακόμπ και τον απέλυσε δύο ημέρες νωρίτερα, προσλαμβάνοντας στη θέση του τον Πολ Λε Γκουέν.

Μετά την εντός έδρας ήττα τής Παρί από τη Βαλανσιέν, ο Λακόμπ είχε δηλώσει πως το μέλλον του στον σύλλογο θα εξαρτιόταν από το αποτέλεσμα του αγώνα της Τετάρτης με την Τουλούζ. Όμως, οι διοικούντες είχαν αντίθετη άποψη.

Ο 42χρονος Λε Γκουέν που έλυσε το συμβόλαιό του με τη Ρέιντζερς στις 4 Ιανουαρίου, ύστερα από μόλις επτά μήνες παρουσίας στον πάγκο της, δεν είναι άγνωστος στους οπαδούς της Παρί, αφού φόρεσε τη φανέλα των Παριζιάνων από το 1991 μέχρι το 1998.

«Υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Πρέπει να παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία. Δεν υπάρχει μαγική συνταγή, αλλά θα προσπαθήσουμε για κάτι νέο. Φοβάμαι και θέλω και οι παίκτες μου να με φοβούνται. Αυτός ο φόβος θα μας επιτρέψει να εργαστούμε», είπε ο νέος προπονητής της αντιπάλου τής ΑΕΚ στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου UΕFΑ. Να σημειωθεί πως ο Λακόμπ βρισκόταν στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν έναν χρόνο και υπό τις οδηγίες του είχε σημειώσει μόλις οκτώ νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ στην τρέχουσα περίοδο απειλείται άμεσα με υποβιβασμό.