ΟΦράνσις Ντόε, 21 ετών, είναι ο παίκτης που κράτησε όρθιο τον Ατρόμητο στο ματς με τη Λάρισα (2-2). Ο νεαρός επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο 61΄ και ισοφάρισε στο 90΄! Η Λάρισα, που είχε στο τσεπάκι μια «σίγουρη» νίκη, όχι μόνο έχασε τους πολύτιμους βαθμούς, αλλά κινδύνευσε με τρίτο γκολ στο 93΄, όταν ο Λουτσιάνο αστόχησε με κεφαλιά από κοντά.

Ήταν ματς χωρίς ποιότητα, αλλά με αρκετές φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι με ηγέτη τον ταχύτατο Αλωνεύτη δημιούργησαν και έχασαν κλασικές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν άκαρπη υπεροχή, αλλά δεν είχαν εμπνεύσεις και φρεσκάδα. Όπως ήρθε το ματς, οι Περιστεριώτες πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Και ευτυχώς που ο Ντόε είχε καθαρό μυαλό και πλάσαρε ιδανικά στο 90΄… Στον αντίποδα, η Λάρισα αυτοκτόνησε… Τρεις φορές οι Φωτάκης (38΄), Κλέιτον (45΄) και Αλωνεύτης (63΄) βγήκαν τετ-α-τετ, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν…

ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ, ΑΛΛΑ…

Με λίγα λόγια η Λάρισα φάνηκε να έχει πιο σωστούς αγωνιστικούς προσανατολισμούς, αλλά έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της στα κρισιμότερα λεπτά της συνάντησης. Ο Ατρόμητος, ενώ διαθέτει ποιοτικούς παίκτες με τεχνική, δυνατά πόδια κ.λπ., ακόμη δεν παίζει την μπάλα που ξέρει και μπορεί.

●●● Στο 14΄ ο Φωτάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Φέρστερ από κοντά σημείωσε το 1-0.

●●● Στο 37΄ ο Λουτσιάνο βρέθηκε στην περιοχή, κοντραρίστηκε, η μπάλα κατέληξε στον Κορακάκη, ο οποίος με σουτ ισοφάρισε (1-1).

●●● Στο 55΄ ο Κλέιτον έκανε πάσα στον Αλωνεύτη. Ο Κύπριος επιθετικός ξεχύθηκε μπροστά και άψογο πλασέ πέτυχε το 2-1. ●●● Τέλος, στο 90΄ η άμυνα της Λάρισας αδράνησε, ο Λαζανάς με άψογο κοντρόλ γύρισε την μπάλα στον Ντόε, που με καταπληκτικό πλασέ νίκησε τον Κοτσόλη και λύτρωσε τους γηπεδούχους (2-2).

●●● Στο 53΄ ο Μερίνο με σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Κοκότοβιτς: «Όπως ήρθε το ματς πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία. Έμεινα ικανοποιημένος από τη θέληση και το πάθος των παικτών μου, οι οποίοι πάλεψαν μέχρι το τέλος. Θέλω πίστωση χρόνου για να αλλάξω κάποια πράγματα».

Δώνης: «Πετάξαμε δύο βαθμούς. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Είμαστε σε τροχιά ανόδου. Στη συνέχεια θα δούμε μια διαφορετική Λάρισα. Η διαιτησία ήταν κακή».