Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ μέτρηση για πρόωρες εκλογές έχει ξεκινήσει σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου, ο οποίος δήλωσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι έτοιμο για την αναμέτρηση όποτε κι αν γίνει.

Για πρώτη φορά, ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε ανοιχτά την άποψη ότι «οδεύουμε προς εκλογές», ενώ μιλώντας σε κομματικά στελέχη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας τόνισε ότι ασχέτως από τα όσα η κυβέρνηση αφήνει να διαρρεύσουν ως προς τον χρόνο των εθνικών εκλογών- κάτι που όπως ανέφερε δείχνει τον φόβο της κυβέρνησης- το ΠΑΣΟΚ μπαίνει σε προεκλογική τροχιά με στόχο τη νίκη.

Με τη διήμερη περιοδεία του στην Ημαθία, περιοχή που αντιμετωπίζει εντονότατα προβλήματα ανεργίας και ανάπτυξης, ο Γιώργος Παπανδρέου εγκαινίασε σειρά προεκλογικών του εμφανίσεων στην περιφέρεια που αποσκοπούν στην εμψύχωση των κομματικών στελεχών αλλά και στην ενίσχυση της εικόνας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση σκύβει πάνω από τα κοινωνικά προβλήματα.

Δεν είναι τυχαία η αναφορά του πως για να μετατραπεί η Βέροια από φθίνουσα σε δυναμική περιοχή «απαιτείται ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης και όχι λύσεις όπως η πρόωρη συνταξιοδότηση». Ακόμη, μίλησε για τον διασυρμό της οικονομίας της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τόνισε ότι χάθηκαν σημαντικά κονδύλια από το Γ΄ ΚΠΣ που θα μπορούσαν να είχαν διοχετευθεί στην περιφέρεια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από