Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου έβγαλε ένα δυνατό ζευγάρι (ΠΑΟΚ- ΠΑΟ), όμως η χθεσινή ημέρα ανέδειξε ως το «αγκάθι» της διοργάνωσης- για μια ακόμη χρονιά- το γήπεδο τέλεσης του τελικού.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ζήτησε να γίνουν μια σειρά από παρεμβάσεις στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου- εκεί έχει ορισθεί από την ΕΠΟ η διεξαγωγή του τελικού στις 5 Μαΐου- σημειώνοντας πως σε διαφορετική περίπτωση αδυνατεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ακόμη, και παρά το γεγονός ότι το στάδιο χρησιμοποιείται από τη Νίκη Βόλου, δεν υπάρχει άδεια τέλεσης αγώνων σε αυτό!

Σε ό,τι αφορά την κλήρωση του Κυπέλλου, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, εφόσον αποκλείσουν ΠΑΟΚ και Γιάννενα αντίστοιχα, δεν θα βρεθούν αντιμέτωποι ούτε στην ημιτελική φάση. Επομένως, όλα δείχνουν πως πάμε για έναν τελικό «αιωνίων». Τελευταία φορά που ήταν ζευγάρι τελικού, ήταν το 2004 (Νέα Σμύρνη) με τους «πράσινους» να νικούν 3-1 και να κατακτούν το νταμπλ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου:

1. ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός 2. ΠΑΣ Γιάννινα- Ολυμπιακός 3. Ηλυσιακός- Ξάνθη 4. Κέρκυρα- Λάρισα Οι αγώνες είναι διπλοί και θα γίνουν στις 17 και 31 Ιανουαρίου.

●●● Η κλήρωση για τα ημιτελικά: Νικητής 1- Νικητής 3, Νικητής 4- Νικητής 2. Οι αγώνες είναι διπλοί και θα γίνουν στις 28 Φεβρουαρίου και 18 Μαρτίου.