Βενζινοπώλης στην Έδεσσα συνελήφθη κατηγορούμενος ότι ασελγούσε επί ένα χρόνο σε τρία ανήλικα αγόρια με τη συναίνεση των πατεράδων τους που εισέπρατταν χρήματα! Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την ακριτική πόλη και ήδη έχει συλληφθεί ο 47χρονος πρατηριούχος, όπως και ο πατέρας του ενός παιδιού, οι οποίοι χθες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Ο βενζινοπώλης συνελήφθη την περασμένη Τρίτη να ασελγεί σε δύο αδέλφια 9 και 13 ετών που κατάγονται από την Αλβανία, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και ο πατέρας τους 41 ετών, ο οποίος κατηγορείται ότι από τον περσινό Ιανουάριο γνωρίζοντας τι συνέβαινε, κατά διαστήματα απαιτούσε και εισέπραττε ποσά από 100 έως 150 ευρώ για να μην καταγγείλει τα περιστατικά στην Αστυνομία, ενώ φέρεται ότι δεν απέτρεψε τον 47χρονο να συνεχίσει.

Το ίδιο, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνέβαινε και με τον πατέρα του άλλου 9χρονου που κατάγεται από τη Βόρεια Ήπειρο, ο οποίος απαιτούσε το ποσό των 50.000 ευρώ από τον βενζινοπώλη προκειμένου να μην τον καταγγείλει. Μάλιστα κατηγορείται ότι είχε εισπράξει το ποσό των 2.000 ευρώ ως προκαταβολή.

Η υπόθεση έγινε γνωστή στην Ασφάλεια Έδεσσας από καταγγελία και πληροφορίες που ανέφεραν ότι πρόκειται για πρόσωπο που δεν έχει σχέση με το συγγενικό περιβάλλον των παιδιών. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο πρατηριούχος και τα παιδιά παρακολουθήθηκαν και έγινε επ΄ αυτοφώρω σύλληψη.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της δικογραφίας που διαβιβάστηκε χθες στον εισαγγελέα της Έδεσσας (και σε αυτή κατηγορούμενος είναι και ο δεύτερος πατέρας, 42 χρόνων), ο πρατηριούχος οδηγούσε τα ανήλικα στο αυτοκίνητό του, όπου τα έδειχνε σε DVD player ταινίες πορνό και στη συνέχεια ασελγούσε. Όπως φέρεται να ομολόγησε ο 47χρονος στην Αστυνομία, τα όσα έκανε στα ανήλικα αγόρια τα βιντεοσκοπούσε και ο ίδιος και γι΄ αυτό ερευνάται εάν βίντεο με το συγκεκριμένο περιεχόμενο έχει διοχετευθεί στο Διαδίκτυο. Πάντως, έχει κατασχεθεί ήδη μία βιντεοκάμερα και διάφορες κασέτες που ερευνώνται.