Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να μεταγραφεί στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ στη Βρετανία και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Πάντως, ακόμη δεν υπάρχει επιβεβαίωση από τον αγγλικό σύλλογο ή τον ποδοσφαιριστή.

Ο 36χρονος Σουηδός επιθετικός φέρεται μάλιστα να έχει υπογράψει ήδη στον αμερικανικό σύλλογο, σύμφωνα τουλάχιστον με τον συντάκτη των Los Angeles Times, Κέβιν Μπάξτερ, ο οποίος έγραψε σχετικό σχόλιο στο Twitter.

Το BBC μετέδωσε ότι ο προπονητής του στη Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, έχει δώσει την έγκρισή του να λυθεί το συμβόλαιο συνεργασίας που έχει ισχύ μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Sports Illustrated, ο 36χρονος Ιμπραΐμοβιτς θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Λος Άντζελες μέχρι το τέλος της σεζόν του 2019. Οι ετήσιες αποδοχές του, αναφέρει, θα είναι 1,5 εκατομμύρια δολάρια (1,2 εκατομμύρια ευρώ).

«Ο «Ίμπρα» θα φτάσει στην Καλιφόρνια την επόμενη εβδομάδα και ίσως κάνει το ντεμπούτο του στο ντέρμπι στις 31 Μαρτίου μεταξύ των Γκάλαξι και των Λος Άντζελες FC» έγραψε το περιοδικό.