Η διατροφή έχει σημαντικό αντίκτυπο στην υγεία του εγκεφάλου και στη λειτουργία της μνήμης. Ορισμένες τροφές ενισχύουν τη γνωστική ικανότητα, την εστίαση και τη μνήμη, προσφέροντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη διατήρηση της καλής εγκεφαλικής υγείας.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ