Στην εξαγορά της εταιρείας Κουρέλλας προχωρά η Vivartia, η οποία ανακοίνωσε χθες ότι υπεγράφη προσύμφωνο αγοράς από τη ΔΕΛΤΑ για την αγορά του 70%, ενώ το 30% της εταιρείας θα παραμείνει στην οικογένεια Κουρέλλα.
Η εταιρεία Κουρέλλας είναι τυροκομική μονάδα στα Γρεβενά και έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα καθώς το 90% των προϊόντων που παράγει κατευθύνονται στις αγορές του εξωτερικού. Η γκάμα των προϊόντων της αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από βιολογικά και φυτικά (plant based) τα οποία εξάγονται σε αρκετές χώρες στο εξωτερικό (Ευρώπη, αραβικές χώρες, Αμερική). Ειδικότερα, η εταιρεία από τα Γρεβενά διαθέτει τυροκομείο 4.000 τ.μ. σε έκταση 15 στρεμμάτων, εργοστάσιο ζωοτροφών 3.000 τ.μ. σε έκταση 10 στρεμμάτων, βιολογική φάρμα παραγωγής αγελαδινού γάλακτος 4.000 τ.μ. σε έκταση 30 στρεμμάτων, ενώ έχει δημιουργήσει από το 2013 το concept MIA FETA – FETA BAR. Το 2021 ο τζίρος της διαμορφώθηκε στα 12,5 εκατ. ευρώ ενώ τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων στο 1,5 εκατ. ευρώ.

- Ηράκλειο: Συνελήφθη η μητέρα της 3χρονης που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ με μώλωπες και αιμάτωμα
- «Φως στο Τούνελ»: Ερευνά σε βάθος την πολύκροτη υπόθεση της Χριστίνας Εξαρχουλέα – Απόψε στις 23:20 στο Mega
- Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία Τσιάρας και Μηταράκης για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Δεν υπήρχε καμία ζημιά για το ελληνικό δημόσιο»







