Ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν είναι τυχαία πρόσωπο που τον επικροτούν ακόμα και πρόσωπα που δεν συμμερίζονται την πολιτική του ταυτότητα ή την πολιτική του καταγωγή. Είναι από τους λίγους πολιτικούς που δεν στρογγυλεύουν τα λόγια τους, που δεν βάζουν φίλτρα, δεν χρησιμοποιούν ευφημισμούς και γενικότητες - και η παρρησία ανταμείβεται.

Προχθές, σε τηλεοπτική εμφάνισή του, την είπε κανονικά στους αντιεμβολιαστές, που κινδυνεύουν να αρρωστήσουν και να πεθάνουν: «Κουράστηκα! Δεν θέλεις να εμβολιαστείς; Μη σώσεις, τελεία και παύλα», αυτό το μήνυμα έστειλε.

Και χθες το πρωί, ξεσπάθωσε σε μια αψιμαχία στη Βουλή με τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για την Ανάπτυξη, Αλέξη Χαρίτση. Στον οποίο είπε ότι η ρητορική του κόμματός του ηττήθηκε όταν έγινε κυβέρνηση, υπό το βάρος της πραγματικότητας. Η πραγματικότητα τον ώθησε να κάνει επιλογές που σταθεροποίησαν την οικονομία, τόνισε, για να προσθέσει: «Πώς το κατάφερε όμως αυτό; Με το μνημόνιο. Αυτό για το οποίο έστηναν κρεμάλες στο Σύνταγμα με τους Αγανακτισμένους. Αρα σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ μάς διαφημίζει τα πολιτικά επιτεύγματά του επί μνημονίου και παράλληλα καταγγέλλει το μνημόνιο. Αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία».

Ιδανικός πολιτικός για σύμμαχος, ιδανικός πολιτικός και για αντίπαλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από