Ο Χουάν Ιτούρμπε αποτελεί το μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα του Αρη για φέτος. Ο παραγουανός εξτρέμ με τη σπουδαία καριέρα έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Ακη Μάντζιου και να κάνει τη διαφορά.

Ο Ιτούρμπε θα είχε ανακοινωθεί ήδη από τους Κιτρινόμαυρους, αλλά του χτύπησε την πόρτα ο COVID-19 και η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη πήγε πίσω λίγες μέρες. Ωστόσο η περιπέτεια του ποδοσφαιριστή βαίνει προς το τέλος της και αναμένεται μέχρι την Τετάρτη στη χώρα μας. Θα προηγηθεί η υποβολή του σε νέο τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού και αν το αποτέλεσμα βγει αρνητικό, τότε θα αφιχθεί στην Ελλάδα.

Αρης και Ιτούρμπε τα έχουν βρει σε όλα σε προφορικό επίπεδο και ο ερχομός του Παραγουανού στη Θεσσαλονίκη θα οριστικοποιήσει μια σπουδαία μεταγραφή για τους Κιτρινόμαυρους. Το μόνο που θα απομένει με την έλευσή του στην Ελλάδα θα είναι η υποβολή του στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο θα ακολουθήσει η υπογραφή του συμβολαίου.

Από εκεί και πέρα όλη η οικογένεια του Αρη βρίσκεται δίπλα στον Λουμόρ Αγιεγκμπένι, που βιώνει τις δυσκολότερες μέρες της ζωής του. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αρη έχασε το μόλις τεσσάρων εβδομάδων βρέφος του και φυσικά αναχώρησε εσπευσμένα από τη χώρα μας. Ολη η οικογένεια του Αρη είναι στο πλευρό του και τον στηρίζει σε αυτές τις στιγμές, που είναι από εκείνες που δεν θέλει να βιώσει κανένας γονιός. Μάλιστα από τον Αρη τον ενημέρωσαν πως δεν πρέπει να σκέφτεται αυτή τη στιγμή τις αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά μόνο το πώς θα βρεθεί κοντά στην οικογένειά του σε αυτές τις τραγικές στιγμές.