Ο κλάδος του τροφίμου, τόσο διεθνώς όσο και σε ευρωπαϊκό αλλά και εθνικό επίπεδο, αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια σημαντικές προκλήσεις, που συνδέονται με τις αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις των καταναλωτών, με τον σύγχρονο τρόπο ζωής και τις επιπτώσεις του, με τις τεχνολογικές εξελίξεις και φυσικά με την κλιματική αλλαγή.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ