Για όλους και για όλα μίλησε χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο γεύμα που παρέθεσε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Με έμφαση στα μεταγραφικά, αλλά και στο θέμα του προπονητή, ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης έλυσε πολλές από τις απορίες που υπήρχαν τόσο στα media όσο και στον κόσμο της ομάδας. Αναφορικά με τα μεταγραφικά τόνισε πως έκανε λάθος η ομάδα στην επιλογή των ακραίων μπακ, κάτι που σημαίνει πως και φέτος θα πάει για ακραίους μπακ, υπογράμμισε ότι γενικά θα γίνουν μεταγραφές σε όλη την άμυνα, ενώ είπε ότι προτεραιότητα έχει η απόκτηση τερματοφύλακα.

Μιλώντας για τον Ολιβέιρα, ανέφερε πως το πιθανότερο είναι ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα προχωρήσει και για επιθετικό.  «Θα ξεκινήσουμε την ενίσχυση από τον τερματοφύλακα. Θα κάνουμε μεταγραφές αμυντικών. Και στόπερ και στα ακραία μπακ. Τα μπακ που πήραμε μας βγήκαν… πεπόνια. Θα πάρουμε σίγουρα ένα χαφ και ένα εξτρέμ», είπε και πρόσθεσε για τον Ολιβέιρα και για σέντερ φορ.

«Κοιτάμε και για σέντερ φορ. Το πιο πιθανό είναι να μη συνεχίσει ο Ολιβέιρα, αλλά δεν είναι οριστικό γιατί δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα τη χαίρεται ο κόσμος. Κι εγώ πρώτος. Αυτό που είδαμε φέτος δεν ήταν ΑΕΚ».

«Δεν θα έρθει

ο Λουτσέσκου»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν έκρυψε πως τον εκτιμά πάρα πολύ σαν προπονητή, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα μιας και αναμένεται να πάει στην Ιταλία. «Με τον Λουτσέσκου μίλησα, τον εκτιμώ προπονητικά αλλά θα πάει σε άλλο πρωτάθλημα όχι στο ελληνικό. Δεν υπάρχει πλέον θέμα. Για να φύγει ο Χιμένεθ πρέπει να βρούμε έναν καλό προπονητή. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε βρει ακόμα, οπότε τι να πω. Προπονητής μας είναι ο Χιμένεθ. Προσωπικά είμαι φαν του Λουτσέσκου αλλά δεν νομίζω ότι θα έρθει Ελλάδα.

Εμένα με νοιάζει να έρθει κάποιος που θα του δώσουμε τα κλειδιά, να μας φτιάξει ομάδα. Δεν μασάω από αντιδράσεις. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει Λουτσέσκου οπότε τσάμπα το συζητάμε. Το συμβόλαιό του είναι στα 1,3 εκατ. ευρώ, θα το δίναμε. Και θα το δώσουμε αν βρούμε τον κατάλληλο». Αν αυτός θα είναι Ρεμπρόφ, είπε. «Δεν ξέρω. Μιλούν τα παιδιά. Θα τα βάλουμε όλα κάτω. Ψάχνουμε έναν προπονητή που θα φτιάξει την ομάδα από την αρχή. Να δοθούν τα κλειδιά».

«Του χρόνου

στην «Αγια-Σοφιά»»

Μιλώντας για το θέμα του γηπέδου, ο Μελισσανίδης είπε πως η ΑΕΚ σε έναν χρόνο από σήμερα θα μπαίνει στην Αγια-Σοφιά αλλά μέχρι τότε και αν ο κόσμος δεν επιστρέψει στα γήπεδο από Αύγουστο, θα επιχειρήσει να παίξει η ΑΕΚ στα Σπάτα! Στο προπονητικό κέντρο, δηλαδή, της ομάδας. Σε μια κίνηση που θα γίνει για τα λειτουργικά έξοδα που υπάρχουν στο ΟΑΚΑ και τα έσοδα που δεν υπάρχουν από την απουσία του κόσμου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είπε πως εκτελεστικός διευθυντής και πάνω απ’ όλους θα είναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου, είπε πως στο φετινό μπάτζετ έγινε υπέρβαση και έφτασε τα 35 εκατομμύρια ευρώ αλλά η ομάδα απέτυχε και μίλησε για συνολική επένδυση έως τώρα που φτάνει τα 105 εκατομμύρια.

Υπόκλιση

στον Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε και για τον Ολυμπιακό και… υποκλίθηκε στην ανωτερότητά του και μίλησε για δίκαιη κατάκτηση των δύο τελευταίων πρωταθλημάτων. «Δεν με προβλημάτισε η διαιτησία. Θα γίνουν κάποια στραβά. Εχει φτιάξει η διαιτησία… Το ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί. Γενικότερα το ποδόσφαιρο είναι σε καλό δρόμο. Δίκαια πήρε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Οπως δίκαια το πήρε και πέρυσι. Αξιζαν να το πάρουν».